Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eric Clapton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu efsane icin hic bir topic acilmamis .... bari acaigim dedim ve dusuncelerinizi aliyim diyorum ayrica bilmiyenler icin bence en guzel sarki davsiye edicegim sarki
Eric Clapton - Crossroads dur ayrica Blues/Rock yine super otesi konusuyo
Dusuncelerinizi ogrenmek isterim bazilari der cok abartiliyo bazilari der eric clapton is god[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon

[Bu mesaj canjovi tarafından 05 February 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eric clapton çok büyük adamdır,ayrıca benim için de önemlidir çünkü benim rock adına dinlediğim ilk şarkı Eric Clapton - Blues Power'dır.babamın kaseti vardı o şarkı çalınca yatağa çıkıp tepinmeye başlardım..

Unplugged albümü en sevdiğim albümüdür..ayrıca Knockin' On Heaven's Door yorumu da müthiştir,kesinlikle tavsiye ederim..[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!

[Bu mesaj Fragrant tarafından 06 February 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gelmiş geçmiş en iyi akustik gitar çalan insan oğludur .... i shot the sheriff weel i have not shot the deputy ... ensevdiğim şarkısıdır...........[signature][hline]:yapma:
its better to burn out than to fade away...
Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 06 February 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
gelmiş geçmiş en iyi akustik gitar çalan insan oğludur

Al di Meola var. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
Eric Clapton.. Cream deki hali bence de en sevdigim donemi....
birde soyle birsey var Eric Clapton Saci nekadar cilginsa okadar guzel caliyomus cidden dikkat edin boyle bir teori var[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
  • Yeni Oluştur...