CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bu filmi seven bunuda sevdi tribinde bir sistemi olan. Beğendiğimiz filmleri girdiğimizde bize bunları izle kanka die çıktı verebilen. İleride gelicek filmlerden işaretlediklerimizi bize sinemaya çıkınca ve dvd ye çıkınca belirten bir site var mıdır? Varsa linki nedir? Yoksa yapmakla ilgilenenen arkadaş olursa fikirlerin patenti beleştir. :)
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Süper ben bunu sadece facebook içi bir program olarak biliyordum. Çok başarılı! Bir soru daha soruyum üye olmadan önce spama boğuyorlar mı? Ona göre ya forum mail adresimi yada adam gibi mail adresimi vericem.
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ayarları var. 3-4 tane mail alma türü var işte birisi seni quize davet ederse yeni filmlerde falan filan sanırım, hepsini kapatırsan hiç mail gelmiyor. Ayarları var karıştır işte. Film üzerine arkadaşlık sitesi işte. Mis gibi yapmış adamlar. Edit: Öyle küçük site de değildir Alexa rankı 309, yani dünyadaki milyonlarca siteden en büyük 309. hergün milyonlarlarca insan giriyor anlamına geliyor bu da.
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Oke hemen açıyorum hesap. Saol link için.
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Brigand said: http://www.flixster.com bu iyidir ^^'
Öne çıkan mesajlar