Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bakamadığınız yada satmakta olduğunuz kedi yavrularınız varsa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sokaklar su ara kedi yavrusu dolu benden soylemesi =) bizim okuldaki bile yavrulamis, eger freddieyi bulmasaydim onlardan birini de alabilirdim ama 3 kediyle basacikamazdik ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 gözüme güzel gelen bi kedi daha görmedim : ) onun için şuan cinslerden yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 komşumun kedisi 1.5 ay once dogurmuştu cok tatlı 1 tane yavru kaldı elinde eğer vermediyse onuda. tekir ama çok guzel anne babasınıda gosterebilirim istersen ev kedileri sokakla alakaları yok. izmir bornovadayım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bizim sokakta var bi siyah beyaz yılışık çatlak sesli bi kerata..1 aylık fln Ele de geliyo yabani deil.. Sahiplenmek istersen söyle paketleyip getiriyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 barınaklar da yavrular var,barınaklar da yavrularr var....ordan alman,barınaklardaki hayvan sayısını azaltır,geride kalanların koşullarını daha iyi hale getirir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aradığın kediler tam bunlar ;) Tıkla Msn virüsü gibi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 irin said: barınaklar da yavrular var,barınaklar da yavrularr var....ordan alman,barınaklardaki hayvan sayısını azaltır,geride kalanların koşullarını daha iyi hale getirir=) öküz gibi dert ordan hayvan almak bi arkım orda gönüllü yardımcı ol dedim yok ya dedi barınaktan alcagına git sokaktan al dedi çok ugrastırıyorlarmış sahip verirken bi hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Osso said: Aradığın kediler tam bunlar ;) Tıkla Msn virüsü gibi oldu. :) kör kediye nası bakıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Neden bakamayasin ki? Gayet saglikli hiperaktif ve komik bi hayvan. Istersen bigun gel gor hayvanciklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yukardada söledigim benim komsum aynı zamanda sınıf arkadasım daha vermemiş yavruyu annesinin ve babasının fotolarını koydum annesiyle aynı renkte yavru. şuan 2,5 yada 3 aylık fln. yavrunun yalnız resmini bulamadım onuda koyarım ama en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şşu sarı körmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hayır kör degil :) o makinenin flashından öle çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hayır yavru sarıdan bahsediyorum ben : ) verin onu bana besleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bi tane kaldı tekir olan annesine benzeyen kaldı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar