Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi arıyorum (izmir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sokaklar su ara kedi yavrusu dolu benden soylemesi =)
bizim okuldaki bile yavrulamis, eger freddieyi bulmasaydim onlardan birini de alabilirdim ama 3 kediyle basacikamazdik ehu.
Mesaj tarihi:
komşumun kedisi 1.5 ay once dogurmuştu cok tatlı 1 tane yavru kaldı elinde eğer vermediyse onuda. tekir ama çok guzel anne babasınıda gosterebilirim istersen ev kedileri sokakla alakaları yok. izmir bornovadayım bu arada.
Mesaj tarihi:
Bizim sokakta var bi siyah beyaz yılışık çatlak sesli bi kerata..1 aylık fln

Ele de geliyo yabani deil..

Sahiplenmek istersen söyle paketleyip getiriyim..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
barınaklar da yavrular var,barınaklar da yavrularr var....ordan alman,barınaklardaki hayvan sayısını azaltır,geride kalanların koşullarını daha iyi hale getirir=)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
irin said:
barınaklar da yavrular var,barınaklar da yavrularr var....ordan alman,barınaklardaki hayvan sayısını azaltır,geride kalanların koşullarını daha iyi hale getirir=)

öküz gibi dert ordan hayvan almak bi arkım orda gönüllü
yardımcı ol dedim yok ya dedi barınaktan alcagına git sokaktan al dedi çok ugrastırıyorlarmış sahip verirken bi hayvanı
Mesaj tarihi:

yukardada söledigim benim komsum aynı zamanda sınıf arkadasım daha vermemiş yavruyu annesinin ve babasının fotolarını koydum annesiyle aynı renkte yavru. şuan 2,5 yada 3 aylık fln. yavrunun yalnız resmini bulamadım onuda koyarım ama en yakın zamanda

• Yeni Oluştur...