Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 biletimi daha teslim almadım ama konser alanından veriyorlarmış galiba. Yeni çadır da aldım bugün ben de gidiyorum.
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pati obası kurmayı düşünüyoruz festivalde. ayrıca yarın shuttle ile benle gidicek eleman arıyorum , yazın alta kim gelebilir.
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 shuttle saatleri var mı bi yerde?
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 // 8 Ağustos Cuma: Gidiş servisleri: 11:00 / 15:00 / 17:30 / 20:30 / 22:00 / 23:00 / 00:00 Ücretler 5 lira.
demode Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kitana said: // 8 Ağustos Cuma: Gidiş servisleri: 11:00 / 15:00 / 17:30 / 20:30 / 22:00 / 23:00 / 00:00 Ücretler 5 lira. kitana bi zahmet servisler nerden kalkıyor belirirsen çok makbul geçer hala bulamadım...
demode Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu arada saat kaçta başlıyor 9 damı çıkmaya başlıyor dj ler
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 6da başlıo da headlinerlar daha geç..siteden bakarsın saatlere..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ayıpsın safgfdsg markus yerine prydzı sasha yerine sanderi izlemek koyucak valla..hadi sasha her yıl gelio da markusu kaçırmak iyi olmcıak
demode Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dün gelemeyenler için çok yazık oldu markuz sapıttırdı beni
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eric hasta olduu icin gelememişmiş.. allah belasını verebilir
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bitti sonunda yazaruz yorumları sonra da genel olarak iyiydi diyebiliriz. 2.gün daha bi iyiydi tahmin ettiğimin tersine
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sasha rezaletti. Onun dışında iyiydi denebilir. Organizasyona 4/10 veriyorum, yetersiz minderler, saat 12 ye kadar adam gibi yemek olmaması ve 2. günün sabahı saat 10.30 da kapıda güvenlik olmaması nedeniyle arkadaşımın elini kolunu sallaya sallaya içeri girip bütün gün bileksizlik dolaşabilmesi son derece fail. Onun harici idare eder gibiydi, ama genel olarak güneş deniz kum müzik içki falan, uyuz 1 kız vardı burdan birinin arkadaşı apaçi magnetti kendisi üstüne bir de ancak vücudunda boyu ile bağdaştırılabilecek bir bölümü baya havada olduğu için tepkimi topladı bilhassa. İyi eğlendik sonuç olarak.
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 evet gelelim festival yorumuma. öncellikle festival genel olarak ve organizasyon olarak fena değil idi. festivalin tadını çıkarmamız daha çok sesu , sly-one , dela , antimodes52 ile birlikte vakit geçirdiğimizden kaynaklanıyor olabilir , tabi bu sadece bir etken. apaçi sayısı orta düzeydeydi.Ne az ne çok diyebilirim. dj lere gelirsek benim en beğendiğim axwell idi. calvin harris in canlı performansı müthiş idi. sasha hayli çok kötü çaldı , kendisini hiç beğenmedik bu festival. festivalin hayal kırıklığı eric prydz ın çıkamamış olmasıdır bana sorarsanız. Samim de kötüydü açıkçası. Global arena da ise markus ve above and beyond dinleme fırsatını bulabildim , gayet güzel çaldılar. samim , sasha gibi tanınan dj lere taş çıkarttılar diyebilirim insanları eğlendirme açısından. bira 8ytl idi soyulduk. kamp alanında 8 de doğan güneş ile güzelim uykunuzdan "NOLUYAOE LAN" diye kalkmanıza sebep oluyor ve sizi denize koşmanıza neden oluyor. Deniz temiz di , baya keyifli idi açıkçası plaj falan. Seneye görüşmek üzere. *dansçı kızlara rep
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eet kitana,sesu,dela,slycan ve zaman zaman antimodesleydik. hatta dela ben ve sesu antimodeste kaldık ilk akşam. bi de dün sintisyzerla tanışmış oldum global arenada. sasha kötüydü. zaten bence hep kötü yanında digweed yoksa. çok çok eski zamanları iyi sadece sashanın. hadi müziğini sevmedim diyelim, mix adına hiçbişi yapmadı sadece beat matchlerle set götürdü gayet zayıftı. ilk gün gitme sebebim markus schulz ve sander van doorndu. markusu çok severim ama daha hafif bir set çıkaracağını ve kasmayacağını zannetmiştim. oysaki müthiş çaldı. taa amerikalardan geldi eğlendirdi bizi saolsun. armin yoktu ama işte arminin kankası vardı iyi oldu. sanderi çok dinleyemedim malesef ancak playliste baktım gayet iyi. ortasından itibaren dinleyebildim biraz. sondan bi önceki şarkıda da çıktık festivalden zaten. 2.gün daha iyiydi bence. main stagede james algate gayet iyiydi calvin harris öncesi güzel parçalar girdi. calvin harris baya iyiydi. ben beğendim. zaten ilk defa dinlediğim tek adamdı ve memnun kaldım. festivalde en çok beklediğim adam axwell kesinlikle festivalin en iyisiydi. houseun türlerini seven arkadaşlar için daha iyi bir set olamazdı. öte yandan öbür sahnede above and beyond vardı. tam beklediğim gibi çaldı. onları da yılladır izlemek istiyordum iyi oldu. dubfire çok kitleyen bi müzik çaldı. bir yerden sorna bayabiliyor. ama sashadan iyiydi yani. son olarak çıkarken global arenada Umek vardı sadece dışardan duyabildim. onu da merak ediodum da vücut kaldırmadı zaten 5te çıktık. genel olarak gayet iyiydi. memnum kaldım ben.
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Invadoriadan bi arkadaşı gördüm ya ahaha
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 above&beyond ve axwell kesinlikle festivalin yıldızıydı. mukemmele yakındı ikisi de resmen. onun dısında aklımda kalan dubfire'ın performansıydı. hic olmadı. bariz kotuydu yani adam. bi de arkadaki görseller cok yetersizdi. yani festivalin adına yakısıcak guzellikte gorseller yapılabilirdi. ama sahane lineup, sahane performanslar.
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Festivalin orgnizasyonu çok kötüydü bence. Genel olarak festival kavramından soğuttu beni. Alan çok büyüktü bir sahneden sahneye yürümek yarım saat alıyordu. Tuvaletler zaten her zamanki gibi, vs. Birinci gün benim beklentilerimi pek karşılamadı açıkçası. Sasha konusunda olan hayal kırıklığımdan olsa gerek. Markus ve Sander gerçekten iyilerdi. Benim için olay Axwell ve Dubfire'dı; 2. gün gerçekten çok eğlendim. Normalde birinci gün sonunda eve dönmüştüm iyi ki festivale atlayıp tekrar gelmişim dedirttiler yani. Olsa da bir daha gitsek hoplasak zıplasak :D
Öne çıkan mesajlar