Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Gathering & Electronica Festival 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içki filan ucuz olmaz geçen sene bardağın 8 de 1 i kadar vodka koyup gerisine portakal suyuyunu dayıyordu şefolar.İçki olarak tek vodka vardı oda absolut başka vodka içemiyordunuz yani geceleri ise su filan içicem olayı yok.Biranın dışında birşey satılmıyordu.Bu sene gerçi plaj değişti gıda işi nasıl olacak bilemiyorum ama içkinin az ve pahalı olması insanı içeriye içki sokmaya sevk ediyo çok çingence bir durum ama geçen sene de öyle düşündüm adamların hepsi çat çat şişeleri açtılar çadırın dibinde eğlendiler resmen.
Mesaj tarihi:
içerde bildiğin "kazık" yememek için dışarıdan içki sokmaya çalışmanın neresi çingence yahu, resitale mi gidiyosunuz konser bu yani.
Mesaj tarihi:
yok be geçen sene ben oraya ulaşan ilk grup arasındaydım hiçte kimseyi kontrol etmediler.zaten kontrol edeceklerse içki sokma kararı alırsam çadırın içine koyarım :)
Mesaj tarihi:
barışarock ta bile çadırın içi aranıyorsa , global da rahat aranır çadırın içi bana sorarsanız.

bu arada karaborsacılar cidden yaşadı , açık konuşayım ben son günü 5 sahne önü biletini 600 ytl den sattım.
MİS LAN MİS
Mesaj tarihi:
ben gidiyorum
bu arada 2 günlük kamp biletimi kapıda satma ihtimalim var arkadaşlar kesin olmasa bile..ilgilenenler öm atabilir

arama konusunda da evet herhalde problem çıkmaz ya ben electronicada kapıdaydım afedersiniz sadece alkol değil başka şeylerle girenler bile oldu rahat rahat.
Mesaj tarihi:
off yaa off lanet olsun biri beni öldürsün yav gidemiyorum yaa böyle bir festivale gidememek yada ölmek yanı şey resmen:( lanet olsun.

umarım istanbulda deprem olurda festival yalan olur hahahaha!!!>:D<
  • Yeni Oluştur...