Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Gathering & Electronica Festival 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten geç başlıyo taksimde içip gidersin=) ucuz olmasını bekleme alkolün.ha taksim kasamam hemen içip girim diosan park ormanın tam karşısında yokuş var uzun.aşağı kadar yürü en altta solda market olcak orda.iökini ordan alırsın.oturcak yeri de var
Mesaj tarihi:
david guetta fena değildi.. ama hakkaten beklentilerimin altındaydı.. tek takdir ettiğim araya daft punk - aerodynamic'i sığdırdı.. o baya iyi oldu takdir ettim.

Felix'in ilk yarım saati falan BOMBA gibiydi.. adam süper girişler yaptı, beatleri falan efsaneydi.. Zenci adam işi biliyo..

ayaklarım nakavt.

Bi de dance stage'ini niye salak gibi çadırın içine koymuşlar.. orda baya bi kişiye küfür ettim. Ses gitmesin diye falan dicem de etrafta rahatsız olabilecek hiçbiyer yok yani.

Dance stage'in önlerinde hava o kadar sıcaktıki tavandaki tentede yoğunlaşıp bize (çok ciddiyim) yağmur olarak geri döndü. Durmadan noluyoruz biri su mu atıyo falan naraalarında etrafımıza baktıktan sonra olayı çaktık.

VIP stage'i dj'lerin hemen yanındaydı, ama hemen önüne geçip de vipsiz dokunabilecek kadar yakın olabiliyodunuz.

Her türlü insan vardı gay may, bikinili kızlar ortamı şenlendirdi.

bi de main stage'in sonlarına doğru etienne baya iyi çalıyodu.. içim gitti david guetta'nın girişini yakalamak için dance stage'e kayarken.

Yarın akşam kesin tekrar gitmek hedefimiz.
Mesaj tarihi:
david guettayı nasıl hayal kırıklığı olarak gördünüz anlamadım açıkçası. her hafta 2 farklı setini dinleyen biri olarak söyliyim adam ildiğinaştı kendini.şarkı seçimleri müthişti. tracklistin %85ini biliyodum. tam yerinde konmuş parçalar. ayrıca adam loop/cue manyağı etti.bayadır cue olayını bu kadar iyi kullanan görmemiştim. ayrıca cdjleri sonuna kadar kullandı. 3 şarkı geriden mixlemek gibi. inanılmaz başarılıydı bence tam tersine guetta.daha da iyi olamazdı öyle diyim.

k&d kötüydü. şarkı seçimleri iyi sayılırdı ama bu kadar mı kötü mixlenir ve bu kadar mı kötü geçişler olur şarkı aralarında. hani live diye beceremediler mi acaba diyorum da bilmiyorum yani adamalr yeteneksiz herhalde. inatla takip ettim tüm şarkı girişleinde sıçtılar. hatta bi yerde adam kapamak zorunda falan kaldı şarkının birini geçiş sırasında.

ettiene'i izlemek istememe rağmen guettada iyi bi yerde olmak ve izdihama kalmamak amacıyla göremedim. sahne şovunu fln merak ediodum ama başka zamana artık.

felix'e geldiğinde yorgunluktan çökmüştüm. sete müthiş girdi. yukarda da bi arkadaş demiş ilk 30 dakkası süperdi. sonra bozdu ben de çıktım.arabada dinlemeye devam ettim hiç ilgimi çeken bir şey çalmadı. zaten felixin setlerini hiç sevmem. en son sensation setini de beğenmemiştim.

çadır olayına gelince..tamam çok sıcak oluyor ama yine de çadır olayı güzel bence. biraz da terleyin canım konserdesiniz=)dünyanın erh yerindeki festivallerde bu çadır olayı böyledir yani. tamam biraz daha yüksek olabilir ama iyi yine de.

dışardaki ses sistemi yoğun basları iyi veremezken içrdeki ses sistemi de kimi zaman patlamalara yol açtı ama iyiydi yine de. büyük ihtimal ayarda bi sorun vardı çünkü guetta ilerlemeye devam ettikçe patlama sorunu geçti.

diğer elektronik konserlerin aksine apaçi sayısı minimumdayı. kaliteli bir seyirci topluluğu yoğunluktaydu en çok o sevindirdi beni.

bira fiyatları 8 gayet normal. kimse bişi demesin. redbull vodka çaıkn ya da daha çabuk etkiler=)

tuvalet olayı seyyar pisuarlar nedeniyle erkekler için inanılmaz kolaydı da kadınlar baya sıra bekledi gördüğümn kadarıyla.

ben açıkçası memnun kaldım. bugünü nası çıkarcaz kara kara düşünüorum. trentemoller tiga ve deadmaus üçlüsünü vücut kaldırcak mı görücez.
Mesaj tarihi:
david beklentilerimi pek karşıladı denemez.
ama kötü de değildi , baya iyiydi bana sorarsanız.

the world is mine , the world is mine diye beklerken sona koyduğunu fark ettik , hadi 2 dk sigara molası verelim derken abgail remix li the world is mine çalmaya başladığını duyunca direk içeri damladık.

mükemmeldi , insanlar çok kaliteli idi diğer arkadaşların da dediği gibi apaçi sayısı çok minimum düzeyde olması beni de sevindirdi.

ayrıca miller ın ücretsiz fotoğraf çekimi yapıp direk basıp insanlara dağıtması muhteşem bir olay idi.
Mesaj tarihi:
apaçi sayısının inanılmaz derecede artması ve kalabalığın azalması 2.gecenin kötü noktalarıydı.onun dışında trentemoller "live" ne demek gösterdi.işte kaliteli müzik bu dedik. sadece 1 saat sahnede kaldı çok yazık oldu. müthiş ötesiydi çünkü.

tiga bayık girmesine rağmen ortalarda inanılmaz kopardı.hele üst üste 3-4 parça çaldı ki feciydi. sonra biraz bozsa da sonu da iyiydi. ancak beklediğim parçalar gelmedi tigadan.

deadmaus çok güzel başladı. son 1-2 yılın en güzel trance parçalarını çalıodu ama çıktık. eminim devamı da güzel olmuştur
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bence tavsiyem git al :) bitiyor :) ya haci suleyman ogularindan tanidigin olacak ole gireceksin ya'da giristeki sponsorlarin yarislarindan gecip ole giriceksin yada karaborsa :)
  • Yeni Oluştur...