Wander Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Xbox 360 Arcade Pack Sıfır Kutusunda Pal fw yapıldı kutu içeriğine ilaveten orjinal pgr3 oyun 2 adet copy oyun ( devil may cry 4 ve bioshock) orjinal microsoft component kablo Fiyat : 500 ytl PAZARLIK VE ÖZELLİKLE TAKAS YOKTUR.... ------------------------------------------------------------ Ipod Touch 8 Gb Jelatini açılmamış şekilde FİYAT : 425 YTL PAZARLIK VE ÖZELLİKLE TAKAS YOKTUR.... ---------------------------------------------------------- İstanbul / Bahçelievler 0555 366 55 03 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aa ne güzel sevebilir miyim? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sıfır xbox' ın kutusu baya eskiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Chiptech said: sıfır xbox' ın kutusu baya eskiymiş. uçakta biraz ezildi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Oha PAL xbox 500 lira O_o Süpeeeer! Yaza kadar satamazsan kapındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 xbox 360 satılmıştır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 feyk.. kimse 500e satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 DoruK said: feyk.. kimse 500e satmaz. ok isteyene daha pahalıya satabilirim sorun değil(:P) cahil cüheyla olabilirsin ama insan bi sağın soluna bakar http://www.irmaktoysland.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 banane be ben ne anlarım dandik konsoldan.. ölesine laf attım sace dandik konsol piyasasını bilmeyen de cahil mi oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 DoruK said: banane be ben ne anlarım dandik konsoldan.. ölesine laf attım sace dandik konsol piyasasını bilmeyen de cahil mi oluyormuş çok boşmuşsun,özel bi çaba mı sarfediosun normal halin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oooo bakalim cevap ne olacak kotu koydu abi Anubisath said: DoruK said: banane be ben ne anlarım dandik konsoldan.. ölesine laf attım sace dandik konsol piyasasını bilmeyen de cahil mi oluyormuş çok boşmuşsun,özel bi çaba mı sarfediosun normal halin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu madalyalari nasil yapti saniyorsun, bosbos herbir halta laf atarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oO laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 DoruK said: i am 5 years old diyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 vay bee paticikde hala bole tipler war demek neyse xbox360 a 500 ytl yi bosverde,hali guzelmis ne kadar diorsun haliya odama koycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 off son laf feciiydi 5 years bakalım doruk ne diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar