Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 arkadaşlar aradım ama tatmin edici bir bilgiye ulasamadım neyse 15 gün kadar tatil sürem var oyunda yüklü bilgisayarda fakat yinede yapamadım su olayı bir de 10 gün oynadıktan sonra 1 ay hic bulasmıcam sonra tekrar aynı accountu normal ücret ile kullanabilirmiyim?karakter silinir mi?expension triala giriyorum account name ve password istiyo:( bu free trialleri galiba trial patch ile kullanılıyomus normal full sürümde calısmazmı? su trial acma olayını biri anlatırsa cok sevinirim simdiden tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 10 gün sonunda aynı acc ile devam edebilirsin. Expension da trial nasıl oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Su wow u expension ve normal die ayirmayin yahu. Bu sims in ek paketlerine benzemez. Al iki oyunu da basla. Zaten 50 ytl ye bulursun iki paketide. Ayrica trial nefret bisi. Cok kisitlamalari var. Insan trialleri deneyinca oyundan soguyo bence. Al pasa pasa ver 50-60 ytl yi ilk ay bedava zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 pekala tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ordan burdan bisi yazamıyorsun trade yasak vs vs. ben denemiştim zamanında ama çok gereksiz birşey Öss den sonra inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Expansion trial dediğiniz şey başlangıç için değil. Level 60 karakteriniz var diyelim, ama tbc nedir nasıldır görmek isterseniz kullanabiliyorsunuz. Level 61 maximumdu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar