Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spieluhr

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

hacım okul falan çok önemsiyorsunuz bunları.
sokağa çık nefes al yürü biraz etrafa bak uçan araba yapsan noolucak 2000 li yılların insanlarıyız hepimiz hacım. doğuyosun tutorial bölümü veriyolar önüne 17 18 sene. sonrasında da survival. ne yaptığının çok önemi yok bi 2000 sene sonra daha kimse hatırlamıycak bu yazıyı okuyan kimseyi. hoş hatırlamasının da bi anlamı yok anlamı olan yaşamak kardişim.

gez toz ye iç işemenin ve kaka yapmanın keyfini çıkar. düşün düşün bullshit işin. koyver gitsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Sevsen de sevmesen de Emre her iki türlüsüde bok. Okulu bıraktım simdi mezun oluyordum gotumun üstünde dursaydım. Ha evet bölümüm güzeldi ama şehirden nefret ediyordum bu da direk olarak arkadas cevresini + dersleri etkiledi ilk sene derece yapmaya kastım yaptım da ama yatay geçiş yalan oldu ikinci sene artık gına geldi gezmeye basladım sonuc ipin ucu yine kaçtı bi ara kapandım eve bu seferde net ps2 derken koptum gittim. Simdi mi kardeşimden ufak adamlarla okuyorum ve bazen evet kuyruk acısı fena koyuyor (harcanmıs seneler,yapmak istediklerimi daha ileri bi tarihe ertelemem gibi..) ve evet dişini baya bi sıkmak zorunda kalıcaksın bunun dısında yapabileceğin tek şey acıkogretim burosuna basvurup işletme kamu vs tarzı bir programa kayıt olduktan sonra okulu bırakman ama o zaman eline ne geçicek sevmesen de devam etmeye calıs =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...