MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya hadı ahalı hepınıs bırer tane yasıwerın barı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 dream theater-a change of seasons favori şarkımdır. tabii bide ytse jam ve erotomania var.[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Tool - Sober[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Dark Tranquillity- Insanıty's Crescendo[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yaws imzadan sıkıldım değiştirdim :). bide ne kadar ilginçtirki chop suey'i severim :).[signature][hline]ramazan ayında yediğin çörekler bile bu questleri geri getirmeye yetmezdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ıncubus i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sooora eski kız arkadaşım en sevdiği şarkı bende derin bir iz bırakmıştır :). rammstein-engel[signature][hline]ramazan ayında yediğin çörekler bile bu questleri geri getirmeye yetmezdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 vega ısınamassın aglarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 pearl jam - black heralde 24saat kesintisiz dinleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 metallica - mama said[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Offspring-Self Esteem Ghost Soundtrack George Michael-Careless Whisper[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 fiz bi olay sende derin iz bırakır sora da bi sarkıda o derin izi daha da kazar kazar kurcalar heralde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 smashing pumpkins - tear[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Bathory, 25 January 2004 23:39 tarihinde demiş ki: fiz bi olay sende derin iz bırakır sora da bi sarkıda o derin izi daha da kazar kazar kurcalar heralde eheh ee yanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 son pişmanlık neye yarar derin jilet izleri hala duruyo :P nothing else matters valla ne zaman kafam bozuk olursa onu açıyorum enteresan mıyım neyim[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ghost OST kesinlikle ... Açk bitimi cok kotu yarar :([signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sebnem ferah üvey Biraz sarhoş biraz aşığım ben uyurken siz umudu ararım Yok ellerimde aşkım yok ne üzgün ne kırgınım Üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlıkmı alın yazım Aşkına doyamadım karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım Acıyı da derdi de severim ben yanımdan geçer beni büyütürler Yok yok olmaz inancım yok ne üzgünüm ne kırgınım Üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlık mı alın yazım Aşkına doyamadım karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abijim ghost ost ne iş? unchained melody değilmi o parçanın ismi? genel kültür olarak bilinmesi gereken bişi bence :) vala olmadı öyle iz bırakan bi parça, ama çok gaza gelirim şarkılarla hele yeni bulduum sahara hotnights-no big deal öldürüyo beni :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya en guzel sarki, en favori sarki, en bilmemne sarki topiclerini ayni konuya yonlendirelim hic bi sarki bende iz birakmadi niye iz biraksin nasil birakir[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 radiohead - creep iki kere bayılıyodum, düştüm söylerken. oramda buramda çürükler bıraktı [gerçektir] ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Frank sinatra my way :-p[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kastım yok öyle bişe çıkmadı ama beyendiğim zilyon tane vardır[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 anathema-lost control sbnem ferah - bu ask fazla sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 anathema - one last goodbye (şarkıyı ilk dinlediğimde tam sözlerine uygun bir ayrılık yaşıodum abiler böhüh . gerçi sora unuttum gitti ama o zamanlar baya bi içleniodum o şarkıyı dinlediğimde)[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 placebo-i know[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar