belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 alıntı:penis anüs demek eğer yetersizce küfür etmeye çalışmıyorsanız yasak değil. ben size "annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. cons terbiyeli ol aynı şeyi ben senin için kullanmadım. orada penis anüs kelimelerini küfür anlamında kullanmadım ve bunu sende onaylıyorsun. o zaman küfürlü bir yazı yazmadığıma rağmen konumun kilitlenmesine verdiğin cevap hiç te açıklayıcı değil. yeterli de değil. ve kavmiyetcilik yağpıldığı aşikar ortada kendi düşüncesinden olmayanları istemeyen bir forumdada kalamam.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 üyeliğini iptal etmeden gidemiyor musun onu anlayamadım ben.
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 beni sen mecbur ettin ben topidik bir fareyim
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons tamam pardon arkadaslar ben cok büyük bir eseklik ettim,rahatsız etmek istemem sizi.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 consun banlama üyelik silme yetkisi mi var ki? oha neyse ben gittim.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 AHHAHAAHHA ÖZLEDİĞİM LEZZET GERİ DÖNDÜ. DEVAM.
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 O.o Anaya bacıya laf yok.Suçcuz bir kadın hakkında suç atıyorsun bari Allah'tan kork.Günah...İftira çok günah...
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons efendi iki ekmek bir süt yha :( Ekmek hanzosu nereye kayboldu bu arada?
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yazılarını editlememdeki sebep küfürün yasak olması. moderatör görevimi yapmak zorundayımda keşke bi şekilde kalsa onlar. böyle internetten çaresizce küfür edenler her zaman güldürmüştür beni ahahah iyi görevini yap ta konuyu silerken neden sildin bi yaz var sa hatamız düzeltelim burada hatam ne penis demem mi?
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 geri dönmek istemiyorum foruma
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 indepenca git oğlum ya 31 manyağı seni:)
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 küfür mü ettim de konum kilitleniyor benim ve penis anüs ne var bu demek te bunlar tıp kelimeleri değil mi tutup ta yarak mı demişim küfür ü anımsatır şekilde
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 iptal edin üyeliğimi arada girersem küfürü basarım haberiniz olsun. istemiyorum böyle konuyu kilitlemeler. başka bi goruma kaçıyorum ben öptüm hepinizi
Öne çıkan mesajlar