belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 alıntı:penis anüs demek eğer yetersizce küfür etmeye çalışmıyorsanız yasak değil. ben size "annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. cons terbiyeli ol aynı şeyi ben senin için kullanmadım. orada penis anüs kelimelerini küfür anlamında kullanmadım ve bunu sende onaylıyorsun. o zaman küfürlü bir yazı yazmadığıma rağmen konumun kilitlenmesine verdiğin cevap hiç te açıklayıcı değil. yeterli de değil. ve kavmiyetcilik yağpıldığı aşikar ortada kendi düşüncesinden olmayanları istemeyen bir forumdada kalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 üyeliğini iptal etmeden gidemiyor musun onu anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 beni sen mecbur ettin ben topidik bir fareyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons tamam pardon arkadaslar ben cok büyük bir eseklik ettim,rahatsız etmek istemem sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 consun banlama üyelik silme yetkisi mi var ki? oha neyse ben gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 AHHAHAAHHA ÖZLEDİĞİM LEZZET GERİ DÖNDÜ. DEVAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 apaçi adın görünüyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 O.o Anaya bacıya laf yok.Suçcuz bir kadın hakkında suç atıyorsun bari Allah'tan kork.Günah...İftira çok günah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons efendi iki ekmek bir süt yha :( Ekmek hanzosu nereye kayboldu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yazılarını editlememdeki sebep küfürün yasak olması. moderatör görevimi yapmak zorundayımda keşke bi şekilde kalsa onlar. böyle internetten çaresizce küfür edenler her zaman güldürmüştür beni ahahah iyi görevini yap ta konuyu silerken neden sildin bi yaz var sa hatamız düzeltelim burada hatam ne penis demem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aşağılık olduğum yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lesser eko ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aha devreleri yaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 apache iptal et nickimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 geri dönmek istemiyorum foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yah yah seks yah ooooooooo yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 indepenca git oğlum ya 31 manyağı seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sapık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 küfür mü ettim de konum kilitleniyor benim ve penis anüs ne var bu demek te bunlar tıp kelimeleri değil mi tutup ta yarak mı demişim küfür ü anımsatır şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 iptal edin üyeliğimi arada girersem küfürü basarım haberiniz olsun. istemiyorum böyle konuyu kilitlemeler. başka bi goruma kaçıyorum ben öptüm hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bunada kilidi ben vurayım bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar