bao Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Westminster a master a kabul edildim. Daha önce kazayla önünden geçmiş bi pati var mı merak içindeyim :) Nasıldır okul dersiniz? Ekşi de millet pek övmemiş ama giden birinin de yazdığı net bişey yok sonuçta. Fikri olan varsa beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Yeri cok guzel. Madame Tussaud un yaninda hemen. Sehrin gobegi. Okul siralama olarak cok iyi bir yerde degil ama kotu bir okulda degil bence. Istersen ozelden kendini filan tarif et bana, okul konusunda daha ayrintili yardim etmeye calisirim. Artik okul danismani gibi oldum arastira arastira =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 :) kendimi nasıl tarif edeyim yaw :) ya yerini biliorm aslında, sıralamadaki yerini de sallamıorum ama bna içerden ajan lazım :) içersi nasıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 http://www.phds.org/ şurdan istediğin bölüm ve olanaklara göre okulunu hangi sırada olduğunu görebilirsin bi de bu var http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005TOP500list.htm tabi en güzeli oraya gitmiş türk (tercihen varsa senin bölümünde) birini bulup ona sormandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sehir merkezindeki okullarda dorm hayati olmadigi icin sosyal ortam daha zayif olur. Ama eger ailenin durumu iyiyse ve para harcayan bir cocuksan londra da eglenmemene imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bnm uni uzadıgı için 6 ay londrada kaldım zaten bn, dilim gelişsn fln die. öle çok bi para harcayan çocuk değilim ama eğlenmek için de süper para harcamaya gerenk yok :) bakalım, anlaşılan içersi nasıl, gidince görücem :) artık ordan yazarım da diğer patiler de fikir edinir gitmek isteyen olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wish Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bao, cevap bulamadıysan yardım edebilirim westminster hakkında. kardeşim orada okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben de edebilirim şu an undergrad yapıyorum westminster'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 a süpermis, ee ne diosunuz? ben galiba ya regent kampüste olcam ya da diğer londra merkez kampüste.. ne diosunuz kampüs hakkında? bi arkadaş mantıklı bi yorum yapmış, merkezde olduğu için kampüs hayatı pek olmaz demiş. ya bari accomadation için okulun kampüs içi yurtları olsa. var mı acep. bn bi de londraya trenle 30 dakika uzaklıktaki hartfordshire uni yi seçebilirdm, acaba westminster ı seçerek ii mi yaptm?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kampüsten kampüse değişiyo aslında ortam çünkü regent kampüsü tek bi bina şeklinde ve kantin gibi sosyalleşilicek ortamlar çok küçük; o yüzden evet orda pek sıkı fıkı bir ortam olduğu söylenemez..ama madame tussaud müzesinin olduğu yerdeki marlybone kampüsü sosyal açıdan daha düzgün ne bilm okulun barının falan olduğu bi yer.. accomodation a gelince de harrow ve marlybone kampüslerinin içeride yurtladı var onun dışındakiler 2 metro istasyonu uzaklıkta olsa da dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hmm bunlar ii haber. en azından yol çekmicem. çok zor şey yaw transportation olayı. saol valla bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar