paxdeity Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Merhabalar; Satın almak istediğim şeyin, satıcısı ödemeleri PayPal ile kabul ediyor, PayPal'in sitesinden üye olamıyorum çünkü country listesinde Türkiye bulunmamakta.Ancak Ebay sitesindeyken satın alırken, hızlı bir kayıt aşamasından geçebiliyorsunuz, burada ayrıca vatandaşlığınızda sorulmakta. Örneğin ülke'yi Fransa olarak girip geri kalan bilgiler doğru olarak kayıt olsam bir problem çıkarmı? Bu şekilde kayıt olan arkadaşlar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sorun cıkıyor diye biliyorum paypal türkiyede çalışmıyor hiçbir bankada yok eger paticikde aratırsan 3 4 tane yazı bulabilirsin hatta yurtdısında bulunan bir arkadaş çalışma prensibinide anlatmıştı alacagın kişiylen iletişim kur westernunionla ödesem birşey olurmu diye sor bence.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Eskiden problemsiz oluyordu ama artik kredi kartinin ulkesine bakiyorlar. Yani kredi kartin turk oldugu icin onlardan onay alamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Offf Offf[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 billing adress istiyo istedigi kadar visa, master, amex olsun turkiyedeyse kabul etmez[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar