maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Kor'gall serverinde hangi guild desiniz? Tanışalım kaynaşalım... Guild arıyoruz bir kaç arkadaş. isimlerini verirseniz server içinde görüşelim. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hemen hergün aktif olarak oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Pulse vardı hepsi türktü ama dağaldı bugun bildigim kadarıyla. başka paticikten oynayan var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 evet dailgi. ariyorum iste heryerde iyi guild . saglam. herseyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 acıldıydı hatta ben actımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Pulse sux. Dağıttım ben guildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Hım bende kor'galldayım.. Excession guildinde..Lvl 70 druid ile priestim var. Tamamen türk olsun diye arıyorsan dedikleri gibi "pulse" guildi vardı bi aralarda "homunculus" vardı ama sonrada cok fazla yabancı adam alıp karma yaptılar guildi onlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tamamen türk olmasada olur. np=sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 satanael soylemis, bizim guild var excession. te suna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben apocalypseteyim ama trialim henüz sözüm geçmio yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Doğrusunu söyleyeyim. Arkadaşımla hemen hergün online olabiliyoruz. Ama ne hikmetse girdiğimiz guild lerin hepsi dağıldı. Bizde bir uğursuzluk mu var acaba :P Yaşlarımız da herkesten büyük olmuştur. (sadece bir kişi benden 1 yaş büyüktü oda 72 doğumluydu) arkadaiım 33 ... Açıkçası guild bulmazsak oyunu bırakmayı düşünüyoruz. Arkadaşım hangi guilde girsek dps de hep birinci. The Eye olsun. SSC olsun. Zulaman instance, Grull karazhan . farketmiyor. Bende tankımı kor'gall a migrate etmemiştim Tank yeterince var demişti arkadasşalr. Oyüzden az buçuk epic li SP duruyor. Forumlarda yazı yaz. kabul edilirse edilir... gibi şeyler de biraz sıkıcı geliyor. Herşey gönlünüzce olsun. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar