Eralph Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Pontifex adındaki oyunu indirdim ve "credentials"leri girmek istiyorum şuanda serial'i bir şekilde girdim ama mail adresini giremiyorum çünkü @ işareti yapamıyorum çünkü ctrl+alt+q yaptırmıyor program yani ctrl ve alt gibi tuşları görmüyor sadece q yapıyor.E tabi copy paste'de yapamıyorum çünkü ctrl+v yapıncada tahmin edebileceğiniz gibi V yazıyor.Ben eskiden bu oyunu uğraşıp bir şekilde açmıştım ama yaşlanmışmıyım nolmuş bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ?? edit: bu mesajı yazdıktan sonra bir troll edasıyla klavyenin üstünde dansettim ve buldum 'shift + 2 = @' ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 character map veya windows sanal klavye kullanmayi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Eralph said: edit: bu mesajı yazdıktan sonra bir troll edasıyla klavyenin üstünde dansettim ve buldum 'shift + 2 = @' ! :D abi klavye ingilizceymis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hehe noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 shift+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 shidt+2 ydi bunu mu düşündün? zZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 klavye ingce değildi, oyun kendisi ingce yapıyor-muş-. hayatımda hiç ingce klavye kullanmadım demekki noobum kthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ingilizce yapmıyor aslında da ingilizce gibi görüyorsun. counter-strike gibi oyunların çoğunda da böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ya bide ilerde lazım olur,ctrl+v nasıl yapılıyor ingce klavyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ctrl + v ile (çok nadir shift insert de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben koyayım sana lazım olduğunda kopyala Burda @ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar