Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 elimde 1 adet corsair flashdisk var usb gırsıne takınca pcde gozukuyor fakat hıcbır sekılde acılmıyor formatlanmıyor cmd den format atmaya calısınca "ıoctl" hatası verdı birkac programla kurcaladım "read error encountered at sector 0" hatası aldım bu cihazı calısır hale getırebılır mıyım?? edt:pcye cihazı takınca ısıgı sureklı yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Format atmaya calistim demissin, nasil yaptigini soylemedigin icin HP nin usb format toolunu kullanarak tekrar format atmaya calismayi deneyebilirsin. daha once bir virus yuzunden bu tarz bi error aldigimiz thumbdrive i o sekilde kurtarabilmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 "hp usb format tool" ile "swissknife" kullandım ama yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar