Overseer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 çokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 bu hafta umut sarıkaya da vardı "kaptan hepimizinki düğme gibi olmuş, demek ki yeterince derindeyiz" diye, otobüste sinsiler gibi güldüm kopmamak için kastım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Sen git Ege Bal Yiğğııı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Eternalus said: "kaptan hepimizinki düğme gibi olmuş, demek ki yeterince derindeyiz" ahuauh bende simdi ofiste sinsi gibi gülüyorum.. çok zor tutuyorum kendimi ahuauha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar