Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Wii alcam para lazım ondan satıyorum gba ımı. Arkasındaki pil kapağı yok malesef. Supercard yardımıyla istediğiniz oyunları Sd kart a atıp oynayabilirsiniz. 128mb lık bir kart bile 10 15 tane oyun alır en az boyutlarına göre. Realtime save yapabilir ve hile çalıştırabilirsiniz supercard ile. Programıyla video müzik felanda çalıyor ama ben denemedim. Worm light da direk gba dan alıyor gücünü.Geceleri oyun oynamak isteyenler için ideal Bunun dışında bir tane de sonic battle kaseti var. 1 dvd içind de 1086 tane de oyun vereceğim. Supercard 1 günlük, worm light da 3 günlük. http://images.gittigidiyor.com/962/9620185_0.jpg Sadece yaptığım masrafın parasını istiyorum. Kart 60 ytl ye felan satılıyor türkiye de sanırım. Işığıda dışardan yeni getirttim. Tüm seti 96.5 ytl ye bırakabilirim. Ayrı ayrı bişeyler isterseniz teklif edebilirsiniz. Her yerede kargolarım. Son fiyat değil teklifler değerlendirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar