Phyx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 x| aqıR geLiosa bunLaR;firaR sérßésT Bnde ÜstéLémémM! ' - GözMdéNn aqaN yasLaR déqéRini BilmeyenLéré saDAqa 0LsNn.. ' - b0shwerdim ßhen éLaLem ne deRse Desin Hade Hade Hade x) ' - qar$ıLıqsıs duyquLar nefRet kusaR... ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar haDe ßye ßye x) ' - ßeynmDeqi Teq qüÇ 0Lan neFreTime Thanx y0u NeFreTimi ceqemeyen herqese Fuck y0u ' - fazLa RahaTım Rhatsız eDeR mi? Etse ßiLe FarqeDermi... ' - qéCmisé qéCmis Démé qéCmis qécéRkén SanaDa qéCirmistR..! ' - DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım ' - qurtar Ne Olur beni Bu Kahrolası Dibini bile Göremediğim ßoşluktan ' - qoLayh deqL 1 anDa Bhny siLmeq qoLayh deqL Bhu AsqQTaN wazqeCeBiLhmeq... ' - azh Buzh deqL... yaSananLar BiLiy0Rsun Unuthmaq Mümqünmü Sanı0rSun... ? ' - FaRz etqi.. Shen Bhnm qaDaRh SeveBiLhSeyDin Bhu qaDaRh Cahbuq Cheqip qiDemeSdiN... ' - Ama AnıLarhı nhSL UnuTaCaqSın... ? ' - kaSmaZ Bny piç qÖnüLLrnn seFqiSi AsıL q0yaN déér wérdiqLérmN siqTir 0lup qdmMeSiii ' - FaiŞe qönüLLeRin qahPpeLiqi qoymaS ßana UnuTanLarı ßhenDe UnuTurRum AsiLCe...! ' - éLime şiSé aLınca Ynıma qéLirR d0st biLdiqLérm Şişe dißé wRunja CqR qiDer qeÇmişiNi siqtikLeRriM ' - HayT O kdR AcmaSz qi SevqiLm,veRrdqi SyLri qeRi aLrda Snu qLmz O qün qeLr YüzLeşrSn qeÇmşnLe SoqaqLr diLe qeLR syLemzLr UmuT nRde ' - herkes hakettiğini yaşayacak bundan sonra... neden deiştin demeyin sakınn! ' - bn hep aşkı güzel sandımm.. ama eskidendi. ' - Bbana haqeThmeDiqim seyLerh yasaTan Bheni En Basta HaqéTmemişhTiRr zaTeén kaynak: emoturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Merhaba ben cleglawın hesabından yazan Chastise. Bu da link. http://www.emoturkey.com/turkceye-sahip-cikanlar-kulubu-turkcem-t8340.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 hitlesenize be topiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 kerim bok gibi oldu imza olayı ben düzeltiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar