Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70 yaşından sonra penisi kalkanlar lütfen penislerini anüsüne soksun


belmondo

Öne çıkan mesajlar

bu ne ya 78 yaşındaki adam 12-15 yaşındaki kızla evleniyor.

sen 12/15 yaşındaki kızla evlen gençler ne yapsın 3 ün birini mi alsın.

bir de şu var sen torunun torunu yaşındaki kıza nasıl bakabiliyorsun. peygamberimizi örnek vermeyin şimdi. peygamberimiz o kızları korumak için aldı. ama bunun şimdiki adı koruma peygamberimizi örnek alma falan değil

resmen cinsel ihtiyaç tır ya. gidin ölün bi kurtulalım ne bu din adı altında yaptığınız olumsuzluklar. bir de o kızın hiç mi genç koca hakkı yok. bugün yarın öldüğünde ne olacak. o kızlığı bozulmuş diye kimse de almak istemeyecek en az 40 yaşlarında birisi alacak muhtemelen.. genç koca hakkı yok mu o gencecik kız bile değil daha çocuğun

neymiş efendim peygamber evlendi. sen de evlen. şöyle mahallede bak oyun oynayan, ip atlayan, saklambaç oynayan kızlara hangi kızlar olgunlaşmış. en olgununu al. peygamberimiz yaptı ya hemen sen de yap. nasıl olsa sünnet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haklısn şerefsiz oldukları için yapıyolar bunu..para için..
şimdi şu evlenme programlarını açın izleyin iki dakka..adını sormadan evi varmı diye soruyolar..artık millet bu durumda..herkes başını sokucak bi ev arıyo..

ben böyle hükümetin başına sokiim..



ama bu başlığı başka yere açman lazımmış gibi sanki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şu durum var zaten öleceğin belli 70 yaşında bir de çocuk olursa. peygamberimiz kondom kullanmadı diye kullanmaz bunlar kesin. ne olacak o çocuklar yarın sen öldüğünde.

örneğin benim dedem. öyle abartıp 12 yaşında kız almadı. 35 yaşında dul kadın aldı ve yaşıda 50 ydi. ama daha elinde baston almamış dedem. 3 çocuk yapğtı ve 55 demeden 1 seen de çöktü ve kalp krizinden öldü ne olacak o çocuklar şimdi babasız şekilde bir de bu tarafı var.

bu yaşlı moruklar kızı yatağımıza alalımda çocuk yapmayız der bu azgın herifler şimdi.o genç kızın çocuk doğurma annelik duygusunu yaşama hakkı yokmu? senin cinsel isteğini karşılama aleti mi o kız?

ayıp günah ya, bir de dinle ilişki kuruyoırlar mı deli oluyorum. bu ülkede ne dine ne de imana sığar diyen birisi de mi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...