Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wanted: Emule Mod


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,


Emule'dan vazgeçemeyen bir insan olarak, upload u limitleyebileceğim bir emule moduna deli gibi ihtiyaç duyuyorum.

Normal emule client kullanıp netlimiterla upload u kısıtladığımda bütün bağlantı gitti emuledaki; o yüzden bir mod lazım gibi gözüküyor, bir ara resurrection mod vardı sanırım, uzun süre onu kullanmıştım ama şu anda en iyisi hangisi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok tartışılır ama, ben de zamanında bi emule modu istedim paticikten, bana emule extreme dediler. o zamandan beri kullanıyorum. netlimiterla kısmadan, 1mb bağlantımla, dl kapasitemi tam kullanabileceğim bi oran bulabiliyorum ul'yle. max 27kb upload yapabiliyorum, yarısını veriyorum emule'e, fit oluyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, emule extreme baya iyi gibi geldi bana şu anda; teşekkür ediyorum.


Ama başka bir sorunum var şimdi,

emuleu açtım, high id aldım dosyalar inmeye başladı falan

maksimum birkaç dakika sonra download + upload hızı sıfırlanıyor, emuledan hiçbir aktarım işlemi olmuyor. Üstelik emule da değil sadece, bilgisayarımdaki bütün internet gidiyor sanki, sitelere bağlanamıyorum; msn bağlantısı kopuyor falan fistan


nedir bu, yardım plx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ııııı, eeeee, ööööö bilemiyorum ama şunu bi dene. gerçi bu da normal emule de yok ama dene yine de. emule extreme'de, seçeneklere gir, en altta extreme I diye bi sekmesi var onun. orada işlem önceliği diye bi yer var, onu normale getir. o en yüksek ayarındayken, benim hem bilgisyar hem net mal olurdu bir iki saniye arada, paticiğe sordum orayı söylediler, yaptım düzeldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Zoom A4 5551A



şu anda hem extreme modda, hem de normal emule'da, bağlandıktan kısa süre sonra bütün internet bağlantım göçüyor; emule u kapattıktan sonra düzeliyor, nedeni çözebilmiş değilim

X4-A serisinde bilinen bir problem o.
Divxplanet üyeliğin varsa şu başlıktakileri uygula, eğer yoksa sayfayı kaydedip yollayabilirim.
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=26102
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu upload limitlemesini mantığını kavrayamadım doğrusu. zaten çok ender full download yapabiliyorsun. ben ortalama 50-80 arası download yapıyorum zaten. bazen o kadar da değil. eee geri kalanıda boş mu dursun, onuda millete hizmet için kullanırım.

şimdi size soruyorum! nerede benim yanlışım? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...