Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wanted: Emule Mod

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Emule'dan vazgeçemeyen bir insan olarak, upload u limitleyebileceğim bir emule moduna deli gibi ihtiyaç duyuyorum.

Normal emule client kullanıp netlimiterla upload u kısıtladığımda bütün bağlantı gitti emuledaki; o yüzden bir mod lazım gibi gözüküyor, bir ara resurrection mod vardı sanırım, uzun süre onu kullanmıştım ama şu anda en iyisi hangisi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
http://www.emule-mods.de/

Sivka mod ile limitleyebilirsin. Yani 10kb'ye limitledin mi zaten sınırsız download yapabiliyorsun. 10kb upload da yap artık dimi :)
Mesaj tarihi:
çok tartışılır ama, ben de zamanında bi emule modu istedim paticikten, bana emule extreme dediler. o zamandan beri kullanıyorum. netlimiterla kısmadan, 1mb bağlantımla, dl kapasitemi tam kullanabileceğim bi oran bulabiliyorum ul'yle. max 27kb upload yapabiliyorum, yarısını veriyorum emule'e, fit oluyoruz.
Mesaj tarihi:
Evet, emule extreme baya iyi gibi geldi bana şu anda; teşekkür ediyorum.

Ama başka bir sorunum var şimdi,

emuleu açtım, high id aldım dosyalar inmeye başladı falan

maksimum birkaç dakika sonra download + upload hızı sıfırlanıyor, emuledan hiçbir aktarım işlemi olmuyor. Üstelik emule da değil sadece, bilgisayarımdaki bütün internet gidiyor sanki, sitelere bağlanamıyorum; msn bağlantısı kopuyor falan fistan

nedir bu, yardım plx
Mesaj tarihi:
ııııı, eeeee, ööööö bilemiyorum ama şunu bi dene. gerçi bu da normal emule de yok ama dene yine de. emule extreme'de, seçeneklere gir, en altta extreme I diye bi sekmesi var onun. orada işlem önceliği diye bi yer var, onu normale getir. o en yüksek ayarındayken, benim hem bilgisyar hem net mal olurdu bir iki saniye arada, paticiğe sordum orayı söylediler, yaptım düzeldi.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Zoom A4 5551A

şu anda hem extreme modda, hem de normal emule'da, bağlandıktan kısa süre sonra bütün internet bağlantım göçüyor; emule u kapattıktan sonra düzeliyor, nedeni çözebilmiş değilim

X4-A serisinde bilinen bir problem o.
Divxplanet üyeliğin varsa şu başlıktakileri uygula, eğer yoksa sayfayı kaydedip yollayabilirim.
http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=26102
Mesaj tarihi:
ben bu upload limitlemesini mantığını kavrayamadım doğrusu. zaten çok ender full download yapabiliyorsun. ben ortalama 50-80 arası download yapıyorum zaten. bazen o kadar da değil. eee geri kalanıda boş mu dursun, onuda millete hizmet için kullanırım.

şimdi size soruyorum! nerede benim yanlışım? :)
  • Yeni Oluştur...