S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Savaşlarla ilgili istatistik,bilgi veren güvenilir bir site adresi var mı?Pain of Salvation'ın 99daki albümünde şu söz vardıda; [Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all around the world, with 5.5 million people dead. 75% of these people were civilians, 1 million of them were children...] Daha geçenlerde izlediğim bbc belgeselindeyse bu istatistikler çok daha azdı. Bu acaba savaşı "algılama" biçimiyle mi alakalı?Yani daha önce bir ankette Kadınların yüzde 80'i taciz ediliyor gibi bir araştırma görmüştüm,ama araştırma detaylarını okuyunca gözle bakmanın dahi araştırma kapsamında taciz olduğu yazıyordu. Bu 9 senelik 93 savaştada her türlü irili ufaklı savaş mı sayılmış,anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_battles_by_death_toll bilmiyorum ne derece işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar