Drakkahn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Herkese selam. 3.5 senedir oynadığım World of Warcraft'tan artık ayrılma vaktimin geldiği inancındayım. İşlerime daha fazla zaman ayrımam gerektiğinden, her gün her ayrıntısını hesaplayarak yetiştirdiğim, elimde büyüttüğüm karakterlerimin olduğu accountu satmayı düşünüyorum. Üstünde emek harcanmış 3 lvl 70, 1 adet lvl 60 karakter mevcut. 1- Lvl 60 karakter Maghteridon serverında, Alliance Human ismi Drakkahn. TBC öncesi oynadığım Warrior karakteri. Oyun sürenize bağlı 6 7 günde lvl70 olabilirsiniz. Sizi lvl 65 66'ya kadar götürecek üst başı mevcut. MC BWL AQ40 görmüş geçirmiş bir karakter. Migrate'i açık. Drakkahn Warrior Armory 2- Lvl 70 karakterlerden ilki yine aynı isimde (Drakkahn) bir Orc Rogue. Spinebreaker serverında. Üstündeki gearı linkte daha detaylı görebilirsiniz. Burning Legion'da doğdu, Ahn'Qiraj'da büyüdü, Spinebrekaer'da hayatına devam ediyor. 315 hit, 1903 ap, 22 critic stirke ı mevcut. Bankadaki eşyalarla ap yi düşürüp hiti 344'e çıkarabilirsiniz rahatlıkla. BT ilk 2 boss, MH ilk 3 boss, full SSC, Kael hariç TK, Karazhan bitirdi. Üstü genelen SSC droplarından oluşuyor. LTW ve Alchemy professionları. LTW'de rare recipeler mevcut, ayrıca tüm drumlar var. Alchemy'de neredeyse tüm flask discoveryleri tamam, elixir master. 3 cauldron yapabiliyor. Cook, Firt aid 375, fishing 250dir. Cook'ta spell dmg, healing, ap, agi, stam, petlere +stam veren reciepeler mevcuttur. Epic ucan kusu, Karazhan'dan düşen rare atı, Magister's Terrace'dan düşen Bloodelf bineği, epic undead atı, epic war kodosu bulunmakta. 120 badge bankada. Migrate'e 1.5 ayı var. Drakkahn Rogue Armory 3- Spinebreaker serverında lvl 70 Blood Elf Mage Occhiali. 930 frost dmgı mevcut. Kendi bufflarıyla 20 civarı critic e ulaşıyor. Bankadaki eşyalarıyla spell hitini 180lere çıkarabilmeniz mümkün. Epic uçan kuşu ve epic Blood Elf bineği mevcut. Enchanting ve Herbalism professionları. Rare recipeler çok fazla yok. Herbalism Main Rogue karakterdeki Alchemy'e yardımcı olması için 375. 60 badge bankada. Migrate'e 1.5 ayı var. Occhiali Mage Armory 4- Ahn'Qiraj serverında lvl 70 Troll hunter, Kellecihilmi. Üstünde questlerden kasılan eşyalar mevcut. 1200 ap, %19 critici mevcut. Professionları ltw ve herbal yapıyordum yarım kaldı. PvP karakteri yapmak için kasmıştım, devam etmek kısmet olmadı. Migrate'i açık. Kellecihilmi Hunter Armory Bunların haricinde lafı geçmeyecek alt charlar denemeler mevcut, lvl 15 20 30 civarı. Ayrıca Spinebreaker'da banka karakterleri var. Potlar, enchant malzemeleri, cicekler, 500-1k arası gold mevcut. Sonuç olarak hepsine bir fiyat biçmedim. Hepsine oturdum, zaman ayırdım, emek verdim. Hiçbiri 2 gunde yapılmış karakterler değildir. Rogue oynamış süresi 100günün üstündedir, Mage'in 30günü geçmiş, Warrior'un 50 civarı gündür. Oyunu bilen, karakterlere verilen emeklerin zahmetini anlayabilen arkadaşların teklif vermesini isterim. Belli bir fiyat kafamda yok ama 200 300 ytllere de satmam, dondurur bırakırım. Okuyan, ilgilenen herkese teşekkürler, iyi oyunlar, iyi günler.. (ister burdan özel mesajla, ister [email protected] adresine mail ile bana ulaşabilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 up FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Dostum mail attim sana umarim ulaşır ben ilgileniyorum ayrıca cep telimi burayada not edeyim 0532 282 30 37 ararsan ya da msj falan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar