MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 arkadaslar windows acıldıktan sonra yaklasık 10 sn içerisinde ekran tamamen kararıyor. ekran kararmadan once eger mozilla vb program acılmıssa onları kullanabiliyorum ama o andan itibaren hiiçbir klasore ulasamıyorum. nası bi cozum bulabilirm. nod32 ile taratıyorum hiç birsey bulamıyo. format atmak istemiyorum kaybetmek istemedigim bicok sey var. yardım bekliorm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 duvar kagidin ya da fon rengin siyah mi? eger oyleyse ctrl+alt+del > task list > file > run ekranina explorer.exeyaziyorsun ve ise yaramasi icin dua ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ekran karti overclocklu mu? catalyst ya da detonator taskta cali$maya ba$ladigi anda mi siyah ekran veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 tahminen virus bu arkadaslar yani ekran kartıyla ilgili bişey değil. ama bu virusu bulamıyorum nası bişey yapsam bi fikrim yok. explorer.exe kullanınca normale donuyo. ama bunu saglayan virusu bulamın bi yolu varmı bilen kimse??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar