DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Şöyle bi problemim var, shattarath tan isel of quel'danas veya tam ters şekilde ışınlanırken ekranım donuyo, donanımdan problme olduğunu düşünmüyorum son derece sağlam bi bilgisayarım var, acaba sebepler neler olabilir? wow u repair yaptım, ama bi değişiklik olmadı addonslarıda kaldırarak denedim yine bi fakr yok:S cna sıkmaya başladı iyice , yardımcı olabilcek arkadaş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende de oluyor ama 5-6 saniye bekleyince düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bekliyorum ama düzelme yok bende :S yani 3gb ram avr , çift çekirdek 2.66ghz ,donanım oalrka sağlam olduğunu düşünüyorum acaba başka neden kaynaklı bi problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 aynısı bendede oluo benm bilgisayardada bi sorun yok bazen bekleyince duzelio bazende gorew yoneticisinden kapatmam gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende tam aynısı oluyodu. öyle saçma sapan denerken şey denedim. tam portala tıklayınca alt tan falan yapıyorum 3 5 takılmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 boyutlar arasında sıkışıp kalmayasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ekran kartının driverını komple silip sonra tekrar kurmayı dene veya kullandığın adonlarla alakalı da olabilir. Onlar çalışmıyorken ışınlanmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende lag spikes ile ilgili ararken bi ton topic gordum bu konuyla ilgili. offical forumlara bakin bi milyon tane post vardi. belki vardir bi blue post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 out of date addon nun warsa onları komple pc den kaldırıp bı dene. yanlız dikkat addonu disable et demiyorum direk sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 benim de oyun gocuyodu bi ara, buyuk ihtimalle bug bu. gelecek patch ile duzeltilir. loading screenler bile gorunmuyodu bi ara bende. hatta hala gorunmuyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Eilean said: out of date addon nun warsa onları komple pc den kaldırıp bı dene. yanlız dikkat addonu disable et demiyorum direk sil Evet sorun bundan kaynaklanıyomuş, out of date addonsları tamamen kaldırdım şuanda hiçbir problem yok :) aynı sorunu çekenler de böyle denesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar