Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 2v2 arenadaydık , 2v1 e indirdik ama o da ne ? vorlak arkadaş dc oldu. feral druide karşı ~400 manalı ve suyu olmayan bir resto druid olarak 11 dk boyunca çekiç ve thorns konuşturdum. AMA ADAMIN SAĞLIĞI HER %20 YE INDIĞINDE LAG GIRDI YA BEN ANLAMIYORUM NASIL OLUYOR (yok stun değil) baktim yenemiyecem adami su içmeden , oturdum critlesin diye ve ardımda hüzünlü gözyaşları bırakaraktan öldüm. evden çıkmama birkaç dakika vardı da , yapacak iş bulamadım yazayım dedim, tşk. :(((((( edit : typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 shit happens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ağlamalı arena mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar