-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 internetten biraz araştırım komutları buldum fakat çalıştıramıyorum mesela nick registerlamak için /nickserv register chanel için /chanserv koomutu diyo heryerde ama girince yanlış komut diyo
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu komutlar serverin kullandigi sunucuya gore degisiklik gosterebilir. genelde /msg chanserv /cs /chanserv kullanilir zaten servis ismini dogru sekilde bulursan help leriyle herseyi cozersin /msg chanserv help seklinde ama tabi bazi serverlarda servisler degisiktir dal.net undernet gibi bunlarinda sayfalarindan gerekli yardimi alabilirsin[signature][hline]Fallen
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 undernet e giriyorum işte sevis komutunu bulamıyorum justin senin dediğin gibi olmuyo
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Burada komutlari bulabilirsin yada web den kayit yapabilirsin daha fazla dokuman icin sitedeki help bolumunu gezebilirsin[signature][hline]Fallen
Öne çıkan mesajlar