BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Az önce facebook'ta arkadaşlarımın bir kısmının gideceği konseri gördüm. 23 ağustos'ta mı ne diyor? doğru mu bu haber ki?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 http://www.facebook.com/event.php?eid=23439633696 31 mayıs, online bir müzik dergisi olan reset'in (eski sobermag) düzenleyeceği söleniyor. justice ve apartment'ın da geleceği söyleniyor da; - hem üslupta ağır kolpalık var - hem 31 mayıs'ta justice pinkpop'ta sahne alıyor Yani gerçekleşme ihtimali hala var ama ben çok güvenemiyorum ne yazık ki
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 online müzik dergisi coldplayi konsere getirecek olsa adamlar niye online müzik dergisi kassın ya, burda bi paradoks var gibi geldi sabah sabah
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ya şöyle bir şey var, Ben (sallıyorum) xx müzik kulübü adına gidip profesyonel bir organizasyon firmasıyla anlaşabilirim (bundan gelire biz dokunmayacağız; batarsanız da karışmıyoruz; sadece prestij lazım bize) diyerek. Profesyonel bir dergiye karşı firmalar bu anlaşmayı yapmazlar ama müzik kulübü gibi, bu dergi gibi yarı profesyonel organizasyonlarla bu tip anlaşmalar yapılabiliyor. +, online bir dergi diye kötülüyorum ama bu adamlar radar live'da marilyn manson'la falan söyleşi yaptılar diye hatırlıyorum; sağlam bağlantıları olan; yarı profesyonel olup profesyonel iş yapan bir oluşum kendileri. Ha ben yine de böyle bir konsere pek inanmıyorum, bunda kendilerinin yarı profesyonel olmalarının da etkisi var; ama böyle bir oluşumun yapamayacağı bir şey değil bu konser.
Öne çıkan mesajlar