kfg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 arkadasın bilgisayara vista'yı yukledik, yalnız her seferinde windows update'le ilk buldugu updateleri yaptıktan sonra (55 tane) restart atılıyor, ve bilgisayarın acılmasında falan deli gibi bir yavaslama oluyor... ayrıca windows update bir daha acılmıyor, actık mı, windows update ekranı bembeyaz bir sekilde takılıyor, bir kac kez format attık, durum hep aynı, direk sp1'i de bulmuyor, once bu update'leri buluyor, en son format atıp direk siteden sp1'i cektik, update'lerin yapmadan yukluyecez onu, ondan sonra bakıcaz duruma, ama neden oldugunu anlamadık... ayrıca benim bilgisayarda da vista update'leri denetleyemiyor, bi hata kodu verdi, direk windows un sitede buldum hatayı, proxy'yi kaldırın gecer diyor ama proxy kullanmıyorum zaten... simdi sorunların genelinde "vista sux" teması var zaten =), onun icin gelip bir tek "vista sux, xp'ye gec" demeyin =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar