Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İnternetten oynamak isteyenler aşağıdaki linke girsin. Mpz.co.uk Bu sitenin soldat bölümünde hiç kimse olmadığı için kendi paticik serverımız kurabiliriz kullanımı oldukça basit. Orada yazıyor. Bir kere okuduktan sonra herkes anlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bu arada soldat bölümünü bulamazsanız anlatayım: Yukarıda Gaming bölümünde retail games e tıklayacaksınız. Liste açılır.Oradan soldata girin. Site çok kısa bir üyelik istiyor. Xp kullananların bilgisayarında Microsoft Java yüklü olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ping 20. yani ben arkadaşla bu pingle oynuyordum. İlk başta bu pingi görünce hayret etmiştik. 20-50 arasında değişiyor. 100 olduğunu görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bana acil soldat dl linki verirseniz bende bu arada bi üye oliim ve başlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kamikera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Onun soldatın yerini sormasaı lazım. Sende executable file i gösterince direk giriyordu. Bu sefer gimedi. En başta microsof Java olması lazım diyordu acaba ondan mı pek sanmam ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar