EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Şimdi ben partition magic ile diski 2 ye böldüm yeni alanın formatını sordu linux ex2 diye bi seçenek vardı ben onu seçtim böldü diski ama yeni bölümü windows altından göremiyorum bu normalmi ayrıca linux mandrake sürümünü çekiyorum mandrake 92 sizce yeni başlayan biri için uygunmu ve bu dalga 3 cd halinde ama ilk cd hariç diğerleri extralar falan herhalde çok gereklimi onları indirmem yoksa ilk cd den kurulum yaptıktan sonra ilerde indirebilirmiyim onları ve son olarak mandrake92yi kurarken dikkat edilmesi gereken noktalar varmı (not:daha önce hiç linux kurmadım kullanmadım) ha bide şey var.winxp ve linuxı bir arada kullanıcam mümkün dimi?açılışta bana sorsun ben istediğim işletim sistmeini seçip başlatayım istiyorum oluyor dimi o şekil?
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Linux icin sadece bir ext2 ( ext3, ReiserFS, v.s. v.s. ) degil, bir tane de Swap Partition gereklidir.. ( Code : 82 ).. Bunu hem kurulum aninda, hem de istediginiz bir anda yaratabilir ve Linux`unuzu kurabilirsiniz. Linux`a alismak zaman alacaktir.. Alismak icin Live CD lerden Knoppix yararli olabilir.. Eger sisteminize kuracaksaniz, Slackware veya Debiandan farkli bir surum onermiyorum. Secim sizin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 swap partitionu mandrake kurulum cd si yaratıyormu yoksa onudamı partition magicle oluşturmalıyım
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 swap i kurulumda mandrake olusturuyor ama tavsiyem sharky i dinleyip slack kurman ehe ben dinlemedim baya bir cektim[signature][hline]Fallen
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 artık çok geç mandrake92 çektim bile netten heh
Öne çıkan mesajlar