Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kingpin said: kim demiş ? tekel vodkası sek içilmez mesela, kör eder adamı. neden metil alkolmü? komik! bilmeden konuşmıyalım lütfen!!!1111!!!1 absolut sek iclir, buzlu icilir, nerdeyse her ceşit meyve suyuyla icilir, nane likörüyle icilir, sivepsle icilir, kolayla falan icilmez, redbull'ada icilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Normal Absolut'um bitti suan. Absolut Pears buldum dolapta sek icemedim neyle iccem ben bunu ya? Armut suyumu lazim illaki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 neyi seviyosan onla icilir, sacma sapan konusmayin onla icilmez bunla icilmez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Cuce said: kingpin said: kim demiş ? tekel vodkası sek içilmez mesela, kör eder adamı. neden metil alkolmü? komik! bilmeden konuşmıyalım lütfen!!!1111!!!1 absolut sek iclir, buzlu icilir, nerdeyse her ceşit meyve suyuyla icilir, nane likörüyle icilir, sivepsle icilir, kolayla falan icilmez, redbull'ada icilmez. harbi tekel vodkasi neden sek icilmesin? mis gibi de vodka. sadece biraz testis ve testesteron gerektiriyor marka olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aquila said: neyi seviyosan onla icilir, sacma sapan konusmayin onla icilmez bunla icilmez diye. Pears zaten armut aromali elma koyarsam garip olucak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 pwnbot said: Sly-One said: pwnbot said: tad ickinin verdigi hissiyattir, illa "aromatik" olmasina gerek yok. bir deneyimdir icki, bilmezsin sen. pis mühendis. adını bilmediğin onlarca içki içtim ben, ibne mühendisi arkadaşım. o yuzden beynin sunger kivamini almis =/ olsun. akciğerlerim sağlam, iktidardan da düşmedim. :)o > B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 karaciger olmasin lan o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Sly-One said: pwnbot said: Sly-One said: pwnbot said: tad ickinin verdigi hissiyattir, illa "aromatik" olmasina gerek yok. bir deneyimdir icki, bilmezsin sen. pis mühendis. adını bilmediğin onlarca içki içtim ben, ibne mühendisi arkadaşım. o yuzden beynin sunger kivamini almis =/ olsun. akciğerlerim sağlam, iktidardan da düşmedim. :)o > B)- once iktidardan dusurur, sonra da gaz odasina atariz np. SIEG HEIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yok sigara tüketmiyorum en azından demek istemiş orda yazar. hatta senin gibi sigara tüketmiyorum demek istemiş bile olabilir. yazar bu tabi dengesiz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oyle demisse 47%lik akp iktidarindan daha gorkemli bir iktidarla tanisacak masasi yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 da baglaci ile baglamasi sonunda ya 2 side sigaradan olucak ya 2 side alkolden olucak ama sanirim burda sigaradan bahsetmis 2 sinide mahfediyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 alkol cigerleri de yok eder gencler, tum hucrelerin icinden gecer. drink risponsibli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ama karacigeri etkilio daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bira akciğer kanserini artırıyor Kanada’da yapılan bir araştırma, biranın akciğer kanserine yakalanma riskini artırdığını, şarabın ise bu riski azalttığını ortaya koydu. OTTAWA - 1980’li ve 1990’lı yıllarda elde edilen veriler ışığında yapılan araştırmaya göre, haftada 6 adet ya da daha fazla bira içen kişilerin akciğer kanserine yakalanma riski, içmeyenlere göre yüzde 20 ila 50 oranında artıyor. Bira içen, ancak evinde düzenli olarak meyve ve sebze tüketenlerde ise bu oran azalıyor. Şarap içmenin ise akciğer kanserine yakalanma riskini erkeklerde yüzde 40, kadınlarda yüzde 70 oranında azalttığını belirten araştırmacılar, bunun, bira ve şarabın farklı maddeler içermesine ve şarap içenlerin genellikle daha sağlıklı yaşam biçiminin olmasına bağlı olabileceğini savundular. McGill Üniversitesi’nden araştırmacıların, araştırmaya katılanların tütün alışkanlığı hakkında kesin bilgi edinmeleri sayesinde, tütüne bağlı akciğer kanserinin gelişimine neden olan faktörleri alkol tüketiminin neden olduğu faktörlerden ayrı tutmayı başardıkları ve bu sonuca ulaştıkları belirtildi. Alkol kullananların genellikle sigara da içtiğini söyleyen araştırmacılardan Andrea Benedetti, alkol ve akciğer kanseri konusundadaha önce yapılan araştırmalarda karşılaşılan en önemli sorunun tütünün oynadığı rolü belirlemek olduğunu ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bunlar karacigere verdigi zarari engellio diye bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ne kçiğeri ne akpsi ne srdduk ne yazıyonz zuahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Absolut Pears neyle iccem ben bunu ya sek icemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 masaya vururum kucuk d'yi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aquila said: raki. raki balboa. binboa gibi bir şey. sffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Osso said: Absolut Pears neyle iccem ben bunu ya sek icemiom narenciye. daha çok ekşi şeyler. süz tabi posası kalmasın =P(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 %100 portakal suyum var. Su 1 litrelik elma vodkam bitsin denicem dostum. tsskkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ferrero said: aquila said: raki. raki balboa. binboa gibi bir şey. sffd. adam gurbette rakının kokusuna hasret sen ne diyosun ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konusmasi kolay kargola adama alla alla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Absolut Mango + elma suyu = mutluluk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 DarKRideR said: Vişne ve Burn'le içiyorum bende genellikle +1 Redbull tavsiye etmem. Türkiye'de ki redbull'un tadı bok gibi. Eskiden güzeldi fakat bir ara yasaklandı içerdiği maddeler yüzünden sonra değiştirdiler fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar