Deno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya herkes jedi olmaya basladı biz daha iki seyi masterladık:) Beyaznoc eger okuyosan bu mesajı selam.Beni hatırlarmısın bilmiyorum ama jedi knight 2 den Karadul.Hatırlamadıysanda canın sag olsun.Neyse,siz tam olarak nasıl jedı oldunuz?Yani neler masterladınız,nerelere gittiniz.O kdr jedilıkla ilgiliyim,bi sansım yaver gitmedi bu oyunda.Liselere hazırlandıgım icin çok oynamıyorum ama girmeye calısıyorum.Girdigim zamanlardada haldır haldır oynuyorum.O kadar jedi academy,jedi knight 2 ,episode 1 (nostalji :) ) oynamıs biriyim.Bi surda jedi olamadım.Cevaplarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 herkez jedi olabilcek diye bişey yok,baya bi şansa ve emeğe ihtiyacın var. benim jedi olmak gibi bi amacım yok,benim gibide pek çok arkadaşım var oyunda[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 :) dımı kım ugrasır hayatını yasa ::)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 okula giden biri jedi olamaz..çünkü günde en az 14 saatişni yiyio[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 heah[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Abi niye okula giden biri jedi olamasın.Cok oynamakla alakalı bisi diil ki bu.14 saat oynayınca oluyo mu ki? Zaten artık hersey aleyhimize oldu holo kasmamıza gerek yok artık questi beklicez.Onu bulup yaparsak 1 gun umuzu ya alır ya almaz oyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 1 günde olunmuyodur heralde[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eq daki epic ler gibi bir sey bekliyorum ben. ayrica milletin oldurmek icin basinda bekledigi 2-3 gun timerli spawnlar falan da koyar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar