Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bursaspor için bence senenin en önemli mücadelesi bu :D Beşiktaş - Bursaspor Beşiktaşın cezası sebebi ile maç Adana'da oynanacak 19.00 Beşiktaş'ın bu maçı kaybedip ligi 4. bitireceğini düşünüyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kimsenin salladıgı yok bu macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bursa gol olur yağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bobo oynuyormuş. 2 gol atar ehehe bobo ya gidiyomuş çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sopcast bulamadım ya formattan sonra siteler gitti hangi sitede yazıyordu pm me plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bobo gitmiyor yahu, yalnız inadina teksas teksas pankarti komedi sfdsdf cevik kuvvet aldi pankarti kavga falan cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 arkadaştayım maçı izleyemiyorum emre gol olursa yazıver hızlıca olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yazariz, bobo gitmiyo bu arada yazdim mi bilmiyorum. vay ak alzaymir oldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nasıl gitmiyor. nerden biliyosun bu kadar net? gitmesin abi zaten futbolcu satarak bi yere gelemeyiz yani bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aciklama yapmis gecen gun gastede vardi yahu. serdar ozkan cok net pozisyonu kacirdi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bizim yönetimin huyudur zorla adam göndermek. ondan korkuyorum yani başka bişeyden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 holosko topu cok iyi almis, kaciridm onu kafayla almis kontradan serdara birakti karsi karsiyayi kacirmadi. besiktasimizin golu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Serdar Özkan attı karşı karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ilk 13 dakikayi ozetlersek, bursanin ciliz ataklari var genelde sag kanattan ortalarla. yalniz sayi olarak coklar o yuzden tehlike yaratabilir. besiktasin ise kontra tadinda iki onemli pozisyonu vardi ki biri gol oldu. yazarken bursa tehlikeli olabilecek bir pozisyonu harcadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kale arkasinda bursali serefsizler olay cikarttilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mac baslamadan once ortami geren bursalilar cirkinliklerine devam ediyorlar hala sagda solda yaralilar vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eah abi cok ezik bunlar da ama ya, baya ezeli rakipleri gibi görüyolar beşiktaş'ı galiba zavallılar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ezeli rakip falan degil, kan davasi yaratmaya calisiyolar resmen. futbolla olur rekabet. bunun alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ne davası yahu besiktas tarafında sallayan var mı bursayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yok iste, o yuzden boyle cirkefliklerle ilgi cekmeye nefret olusturmaya calisiyorlar. baska aciklamasi yok bu hareketlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 pwnbot said: ezeli rakip falan degil, kan davasi yaratmaya calisiyolar resmen. futbolla olur rekabet. bunun alakasi yok. sen bide gel bursada yasayip besiktasli olan arkadaslara, bana sor.siyah beyaz olan herseye atliyor tribun cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bak mac nasil gerilir izle ogren. maca apacilerin pankartiyla cik, tribunde olay cikar, sertlik yap ki su an ki holoskoya yatarak yapilan mudahale insanlik disindan bi ramak altta. sari kartlar havada ucusmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 holosko besiktas 2. en guzel cevap serefsizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Vaay, holosko aştı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bobo baya güzel gol attı. 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar