burakei Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 c sürücüsüne format attım oyun e sürücüsünde kayıtlıdı formattan sonra oyuna giremedim yeniden kursam sorun hallolurmu yoksa baska biseymi yapmak gerekir. patchleri tekrar indirmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Birinci CD yi takip yuklemeyi baslattigin an super bir hizla (3-4 saniye) 3. cdyi takmani istiyecek. Eksik dosyaları anında koyup yuklemeyi bitiriyor zaten ondan sonrada.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bende ara sıra format atıyorum, sorun masa üstündeki Launchpath kısayolundan kaynalanıyor. Aşağıya kısayol adresini yazıyorum kendine göre ayarlarsın. D:GamesSonyStationLaunchpadLaunchPad.exe /game:starwars[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar