ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben gecen gunnerde bonepart'ın imzasında lord_soth'un resmini gordumdu, onu cektim telefona .. Bu arada telefonum 7250i ve duvar kagıdı yapmaya calı$tım. Ama i$te resme gidip "->secenekler->duvar kagıdı yap" dediim zaman ekran birden kapanıyor ve 2-3 sn icinde tekrar acılıyor eski duvar kagıdında ... Nasıl duzeltilir bilen varmı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 format:P[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya beyler dalga gecmeyi bırakın da duzgun cwp verin lutfen ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eski duvar kaıdında açıldıına şükret bence! ya hiç açılmasaydı?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 resim uyumsuz, küçük, büyük ya da sorunlu olabilir. bir şekilde güvenlik önlemi var işte..[signature][hline]its supersonic
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Chemical, 05 February 2004 22:14 tarihinde demiş ki: format:P +1 :P ehehe[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 22:45 tarihinde demiş ki: eski duvar kaıdında açıldıına şükret bence! ya hiç açılmasaydı? polyyana sedat haha piyango mağdurları kovalıo bunu kaçıo laylaylom ya loto ve spor-toto mağdurları da kovalasaydı diyip mutlu oluo lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 abi 7 kisi msj atmıs bi kisininki olumlu .. Bu kadar geiq saglıga zararlıdır ynnız ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Öne çıkan mesajlar