Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakit yazarı küçük kıza tecavüzden gözaltında...

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Apis said:
Kafadan sapık...
En fazla "namus! mahrem! höt haram! cinsellikte neymiş!..."
diye bağrınan bu heriflerin en sapık çıkmaları sanırım cinselliği bu kadar bastırmalarıylada doğru orantılı.

Ama Vakit gazeteside ayrı bir vaka. Bir haber;

Yas yerine içkili eğlence
Türkiye'yi derinden sarsan 21 Ekim'deki Dağlıca baskınında 13 asker şehit edilmesinden 70 gün sonra Dağlıca Taburu'ndaki rütbelilerin yılbaşı partisi verdiği iddia edildi. Başta tabur komutanı Yarbay Onur Dirik olmak üzere subayların ellerinde içki kadehlerinin olduğu, müzik eşliğinde oynadıklarını gösteren bir video ortaya çıktı.

haberin yorumları zati ayrı bir komik. Dinsizlik, vatan hainliği suçlamaları, hakaretler almış başını gitmiş.

Açıkçası Türkiyede herhangibir vakaya biz ak diyorsak, onlar kara diyor. Hoş bizim normal dediğimizede kara diyorlar ya. Bir noktada ilginç bir durum, her olaya tamamen zıt bir bakış açısıyla yaklaşabilmek. Ve her iki tarafında kendi düşüncesinin tek doğru olduğunu düşünmesi.

son kismina katilmiyorum

en ulusalci gazeteler bile Hasim Kilic in konusmasini yazarken "hasim kilic iktidara ve muhalefete yuklendi" seklinde verirken vakit "hasim kilic CHP ye yuklendi!" seklinde verdi
Sosyal ağlarda paylaş

hemen üstüne çullanmayın. mahkemeden suçludur kararı çıktıktan sonra deyin diyeceğinizi.

çünkü suçsuzdur diye karar çıkarsa bu sefer şimdi dedikleriniz yüzünden mazlumu oynuyorlar, ben kafayı yiyorum.

mawiman said:

ÜZMEZ KİMDİR?
Hüseyin Üzmez, ilk silahlı sağ eylemcisi. 22 Kasım 1952 tarihinde, lise son sınıf öğrencisiyken, ‘‘Allah düşmanı'' dediği Vatan gazetesi sahibi ve başyazarı Ahmet Emin Yalman'a 6 el ateş etti ...

adam zaten insanlıktan pek nasibini almamış. tecavüz etmemiş olsa da rezil bir varlık gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:
slickers said:
tevekkelli küçük kızların altını sansürlüyorlardı meğersem kendi yazarlarını azdırmamak içinmiş

süper bir nokta buldun kardeşim (tu)

bulup yazmaya gelmiştim..bulunmuş yazılmış..
küçücük kızların omuzlarını sansürleyen sapık zihinler..ancak böyle iğrenç fillerde bulunabilirler.Sapık,şerefsiz herif..

edit:Ayrıca olay kesinleşmiş bildiğim kadarıyla küçük kız muayneden geçirilmiş ve tecavüze uğradığı tespit edilmiş.Ayrıca bu şerefsizin de kızın annesine para verip kızla imam nikahı kıydırmak vaadiyle kızla ilişkiye girmesine ortam hazırladığı sonucunu çıkarmışlar ifadelerden filan..
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah gazetesinden alıntıdır

Karısı 47 yaş küçük
Hüseyin üzmez 9 Ocak 2003'te Bursa'da kendisinden 47 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la evlenmişti. Kayınpeder Mustafa Yılmaz, önce evliliğe karşı çıkmış ancak sonra "Peygamber efendimiz de Ayşe anamız 9 yaşındayken evlendi. Kızımın evlenmesine ilk zamanlar karşı çıkıyordum. Sonra normal karşıladım" diyerek evliliği onaylamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hüseyin Üzmez kimdir ya! Başbakan mı Cumhur Başkanı mı? Kim uğraşır kıytırık taraflı bir gazetenin köşe yazarına komplo kurmak için? Hadi Uğur Mumcu gibi araştırmacı yazar olsa anlarım. Bu adama komplo kurulsa ne değişir bu ülkede?

En fazla aile adamdan para koparmak için yapar. Adam para verirse şikayeti geri çekerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam bildiğim kadarıyla rabbim ben iyi bir kul olduğum için genç kızlarla olmama izin veriyor gibi bi laf kurmuş.

hani bu adam müslümansa ben yokum arkadaşlar size iyi şanslar.

Ayrıca Hz.Muhammed'in zamanıyla bu zaman arasında geçen 1000 yılda hiç bişey değişmedi mi de 9 yaşında kızla evlendi o o zmn normaldir deniyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...