Killer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 üyelik açılmadan önce ölümüm garbage'dan olucak derdim.her girdiğimde ZUHAMHUAHMAA diye gülerdim.artık hiçbişeye gülmüyorm.şunu yaptım bunu yaptım die topic acıyo insanlar.BUNA BİR EL ATMALYIZ ESKİ NEŞELİ GÜNLERE DÖNMELİYİZ EVET. çok iğneleyici konuştm sdglöds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ilk defa sana bi konuda katılıyorum(tu) evet eskiden daha eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 killer açanıda tersliyon nan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ebem mikildi ebem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 killer a katıldım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 paticik turuncusu da matlaştı gibi di mi son dönemde. sübliminal bişeyler oluyo paticikte. sübliminal süblimleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar