SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 beni mi bulur nublar l2p adama diyorum sen onu healle wipe dan sonra abi bunu mu hilliyodum diyo amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ahahah bu bana nedense UO serverlarında şehir merkezine full gösterişli bir setle girince milletin sağdan soldan gelip dibine girmesi olayını hatırlattı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ver - dkp'yi adam gibi oynasınlar bir de raid chatten hafif küfür et. :D - BRING UR FUCKING BRAINS IDIOTS. - U ARE JUST FULL OF SHIT - RETARDS. L2P falan gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yapmıoyrum sanma :) bi keresinde beni götünüzle dinlediğiniz için teşekkürler diyip raidi terketmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar