elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yahu bu friday bi araç olmasın? fridayin üzerinde gidio ve aynı fridayin üzerinde geri gelio :) cvbını görmeden yazmıştım ztn walla :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 06 February 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 2.si Yapay Zeka 1. Bir sitede soruldu mantıklı cevapları deniyecem[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 01:24 tarihinde demiş ki: yahu bu friday bi araç olmasın? fridayin üzerinde gidio ve aynı fridayin üzerinde geri gelio :) ehuhe bu adamda gelecek var :) :) euhe cvp verilmiş yukarda atın adı friday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi biraz üstte yazdım cevabı adamın atının adı friday sly-one in mesajının altında bak[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: regulus, 06 February 2004 01:18 tarihinde demiş ki: bir bilmece vardı süperdi nasıldı bakayım At the beginning of eternity At the end of time and space ????????????????????? And at the beginning of every end yaa aradaki tek satırı hatırlayamadım neyse gene çıkarırsanız yazıverin bir satır eksik ama bulabilirsiniz haydi gençler[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: n0body, 06 February 2004 01:25 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 01:24 tarihinde demiş ki: yahu bu friday bi araç olmasın? fridayin üzerinde gidio ve aynı fridayin üzerinde geri gelio :) ehuhe bu adamda gelecek var :) :) euhe cvp verilmiş yukarda atın adı friday wah ya ne komiksin.. ben de ztn atının adının Friday olduğunu okuyup aracının atı friday'miş yazdım.. görmeden yazmış olcam ki araç yazmışım allam ya.. bide komik olmaya çalışıosun[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 orjinalini buldum You find me at the beginning of eternity and at the end of time and space. I am at the beginning of every end and at the end of every place. Who am I? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 "E" deme[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 e abi o sorunun cevabi e harfi iste Eternity End peacE ve dierki ...E[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: n0body, 06 February 2004 01:30 tarihinde demiş ki: orjinalini buldum You find me at the beginning of eternity and at the end of time and space. I am at the beginning of every end and at the end of every place. Who am I? biraz bariz olcak ama allah?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 01:29 tarihinde demiş ki: said: n0body, 06 February 2004 01:25 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 01:24 tarihinde demiş ki: yahu bu friday bi araç olmasın? fridayin üzerinde gidio ve aynı fridayin üzerinde geri gelio :) ehuhe bu adamda gelecek var :) :) euhe cvp verilmiş yukarda atın adı friday wah ya ne komiksin.. ben de ztn atının adının Friday olduğunu okuyup aracının atı friday'miş yazdım.. görmeden yazmış olcam ki araç yazmışım allam ya.. bide komik olmaya çalışıosun dur abi ya sakin ol dalga geçmiodum ki ben... cevabının doğru olduğunu söylemek için söledim onu ...dier bilmeceyi de bilmişsin o yüzden "bu adamda gelecek var" dedim :P kızma euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ehehe evet "E" cevap heh dediğim bilmece kitaçığında bir bilmece vardı aklınız hayaliniz durur 60-65 satır arası birşey oku oku bitmiyor cevap bölümünde de "G" yazıyordu ehehheh[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 inkilizcem yetersiz kaldı olaylara valla yoksa dükkan sizin:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çok derin düşünüp allah yazdım lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahahah :) o da güzel bi mantık[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 şey vardı ama o bilmece değil bunu hızlıca karşındakine söylüyorsun yazı ile olmuyor(gerçi sözle de biliyorlar genelde)şaşırtma amaçlı A man is going to church This man has 7 wifes Every wife has 7 child Every child has 7 .... ... falan diye gidiyordu bu kedisi varmış yok dedinin yavrusu varmış yavurunun bakıcısı varmış diye sayıorsun sonunda kiliseye kaç kişi gidiyor diye soruyorsun peh saçma bu biraz[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: regulus, 06 February 2004 01:37 tarihinde demiş ki: şey vardı ama o bilmece değil bunu hızlıca karşındakine söylüyorsun yazı ile olmuyor(gerçi sözle de biliyorlar genelde)şaşırtma amaçlı A man is going to church This man has 7 wifes Every wife has 7 child Every child has 7 .... ... falan diye gidiyordu bu kedisi varmış yok dedinin yavrusu varmış yavurunun bakıcısı varmış diye sayıorsun sonunda kiliseye kaç kişi gidiyor diye soruyorsun peh saçma bu biraz bindiğim taxici sordu bana 1 kişi gidiyo dedim adam oha afferin lan ben bu soru yüzünden adamın tekini dövdüm dedi kahvede sormuşlar bu da kasmış etmiş hesaplamış söylemiş soran adam da t.şşak geçmiş bu da dövmüş onu haha[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bilerek yapılmış bir şey ;)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: ReaperXS, 06 February 2004 01:53 tarihinde demiş ki: bilerek yapılmış bir şey ;) KIVIRMA KIVIRMA :p[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar