senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 müthiş zincirleme isim tamlaması yaptım ama bu ders kitaplarındaki exercise altında geçen soruların cevaplarını hiçbiyerde bulamiyorum mesela ulan dedim computing theory çalışayım altım sipsar denen adamın kitabını. okudum anladım. açtım ilk soruyu çözdüm. lakin doğru mu çözdüm yanlış mı bilmiom kitabın arkasında da yok bu sorular. acep siz nerden buluyorsunuz ders kitaplarınızın sorularını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 çözmüyoruz.. kopya çekiyoruz.. çözenlerden alıyoruz sınavlarda.. olmadı, kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 onu bizde yapıyoruz. ama kal kal bi yere kadar sonra bi bakion arkanda dağ kadar ders birikmiş :) bizde en azından bölüm derslerini öğrenmek istiyoruz. pratik yapmak istiyoruz ama soru cevaplarını bulamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 google'dan.. hoca koyarsa bir yere: aynısını google'a yazıyorsun sonra *.pdf olarak aratıyosun, bazen çıkıyor bazen çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ya, orjinal alirsan bişeler oluyodu da sanırım oyle free yayinlandiği bi yer yok, ya da hoca cozup koyucak işte. yoksa benim bi milyon advanced ve linear sorum var cozulmeyi bekleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nette ararken; "kitabın adının bir kısmı" + "solution manual" ekle öyle ara yine çıkmazsa ona birde + olarak rapidshare.com yaz yine bulamazsan warezbb tarzı sitede ilk yazdığım arama benzeri bir arama yap, ve eğer yine bulamazsan son ama en iyi sonuç veren çözüm; solution manual verilen konulara özgü forumlar var,hatta geçen türkçe bir elektronik forumunda gördüm,adamlar ders kitaplarının çok büyük bir kısmının solutionını dağıtıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 torrent sitelerine vs bak. genelde solution manual olarak geçiyor ama editionla unitleri aynı olanı bulamıyorsun her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 e-book larda oluyodu die hatırlıyorum senko bey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar