THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Beyler ben oyuna yeni girdim Brawler oldum fencer olmayı planlıyorum. Sımdı ıkıncı bır skıll alacam ama ne alsam karar veremedım (burda bır tavsıye gerek) bırde alacagım skıllı hemen mı almam ıyı olur yoksa masterladıktan sonra brawlerımı? Ve son olarak nasıl kendımı gelıstırebılırım Freedoma geldım kımseyı goremıyorum tek basıma gover alıncada mahvettıelr benı. Ilk 3sefer oldum kalktım 4.de clonlanmak zorunda kaldım. Clonlanmak ıcın para gerekıyormu? Bır ıkı sıteye baktım yukardakı topıcde hepsı kapalıydı yada ben gıremedım o yuzden topıc actım.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bayram vesilesiyle fazla kişi online degil freedom dan bu sebeple gorememişssindir milelt tatilde... bizlerde skill grinddeydik... Sen sanirim estel in arkadaşısın? Dün oa asöylemiştim mining outpost a getir arkadaşını ben ilgilenirim demiştim ama bi anlaşmazlık oldu sanırım neyse saglık olsun[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sufi sne enako ainas azermann at tell bunlara yardimci olurlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tattoine de ki gorevler yeni baslayan birine cok uygun. ayrica bestine de grup kuran birileri mutlaka bulunuyor. danto bir skill masterladiktan sonra geleceginiz bir yer. tek basiniza bir sey yapamazsiinz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 dantooine deyim ben iki gundur genelde tek vurusta oluyorum :) ama genede fencingi 3. sevieyey cikardim herkes yardimci oluyr saolsunlar su healing olayinida cakınca guzel lacak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar