n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sitesinde baktım önce europe a girdim orada aradım türkiye yok... sonra baktım asia ya orada da yok? Creative türkiyeye shipping yapmıomu? ermenistan bile var türkiye yok ya ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 turkiye ye shipping yapan hic bi yer yok sanirim. bir olsa zaten burdaki tukanlar komple patlarlar ozellikle muzik ve bilgisayar firmalari..[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 creativenin Türkiye distribütörü var ancak dier bütün önemli ve değerli markalar gibi onlarında web sitesinde TR dist.nin ismi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 peki kimdir bu distribütör? hangi firma :P? nerden ulaşabilirim vs... :P bi bilginiz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hmzz. aslinda benim bildigim bi tane vardi. m koyde ama ismini hatırlamıyorum.. m koyde sorsan soylerler buyuk ihtimalle[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 mecidiyeköyde adamın birini tutup "abi burada creative satan bi yer biliyomusun?" desem biraz garip kaçar glb:P bi de americada 200 dolar olan burada kaça dır kimbilir ya :( of ben amerikaya gidiyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Creativenin nesinini almak istiosun...?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Nomad MuVo2 mp3 playerini :) 4gb hafıza :P epey güzel bişiy http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9743 200 dolar hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Vaaay şipping oh yeah men[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Türkiyede bulursan çok pahalıya gelir ..Amazondan yada ebaydeki açık arttırmalardan ucuza edinebilirsin ama bu çok yeni bi alet olduu için henüz düşmemiş olabilir açık arttırmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: SouLForGeD, 05 February 2004 22:45 tarihinde demiş ki: Vaaay şipping oh yeah men yeah meen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ebayden turkiyeye baya bi zor[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: green_martian, 06 February 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ebayden turkiyeye baya bi zor ehue yok ztn :) amazonda yollamıyo benim bildiim türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Evet ama Almayadaki ebayi kullanabilirsin...mutlaka her ailenin Almanyada bi tanıdıı vardır onlar yollarlar sana...Ebay.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar