replikas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 3 gün önce bi oyun aldım şimdide bir oyunu aldım 3 gün önce aldığım oyunun yarısındayım daha bitirmedim.sizce bir oyunu bitirip mi başka oyun almayalım?.[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 boşver.. elinde kalır bence...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 nasıl yani elimde kalır?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oynayamassın,bitiremessin öyle bir köşede kalır...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet haklısın bana oluyo öyle ama artık oyu almicam karar verdim bi süre.[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sonrada benim gibi pişman olursun hele bir cd arşivi gibi birşey kuruyorsan :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bitirin böyle kanını emin sonra alın başka oyun öteki türlü olmuyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yeni oyunu alınca eskisini oynayasım gelmiyor :).[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 3 gümde iki oyum performams az demek[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 zlorwf yeni klavye almayı düşünüyormusun ? =)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ilginch.. al bi gün lazım olur:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet kesimlikle almalıyım;)[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. Pati Savaşı! (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu nedir ya :))[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: zlorwf, 05 February 2004 20:46 tarihinde demiş ki: evet kesimlikle almalıyım;) ehue "n" yok glb "m" ile idare ediyosn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende oyun alırım ama oynamam ılgınc demı suan alıpda oynamadıgım bı 40 oyun vardır Ilgınc tabe[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende 3 gün içinde 6-7 oyun aldım ama oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: voic3, 06 February 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Bağlantın iyiyse internetten oyun çekmeni tafsiye ederim, Kazaa adlı programda genellikle her oyun bulunuyor. Zaten sen oyunu bulup çekene kadar oyunu bitirmişi olursun. +1[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar