S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 2 farklı kitapta 2 farklı yorum gördüm dün okurken,bir kitap körü körüne herkesin her söyleminde doğrudur diyordu.Buna örnek olarakta,biri sana fanatik diyorsa elbet fanatiklik yapıyorsundur,yada ırkçı diyorsa ırkçı bir yanın vardır tadında birşeyler söylüyordu.Öbür,ona cevaben yazılmış kitapta ise,kimse sana şusun,busun demekle şu,bu olamazsın,kendini kendin tanırsın,ve dahada önemlisi sana ırkçı diyen birinin ırkçılıktan ne anladığını bilemezsin.Bir öğrenciye soru sorarsın full cevap verir,25puanı ona verirsin,bir başkasına 5puan verirsin dediklerinde bir doğruluk payı vardır,biri ise çok alakasız şeyler yazmıştır belki sallamamıştır konuyu öyle öğrenmiştir ama yanlıştır.Bu 3.çocuğun söylemindeki doğruluk payı noluyor o zaman diye soruyor. Bana 2.okuduğum kitaptaki yorumlar genel olarak daha mantıklı geldi,sağda solda baktım nette benzeri başka açıklamalar bulamadım bende buradan birkaç kişinin görüşünü,örneklerini istiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 konu disina uygun oldugunu dusundum bu konunun ama biraz daha dursun bakalim burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ilk kitabı yazan adama "senin baban vergi kaçırıyo çok pis dicen" dicen, fatal error verecek. sansür olmasa aslında daha çarpıcı bir örnek olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ilk kitabı okuyup üstüne WoW oynamayın benden size tavsiye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kitaplar berbatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yazarların bu kadar saçma konular üzerine yoğunlaşması beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar