MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yeni format atılmıs bi makina var ve ben bu makinanın ses kartının sadece creative oldugunu biliyorum nası bişey yapıpda ogrenebilirim modelini falan? kasayı acıp bakmam cok zor kasa baya zor bi yerde bu arada arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 xp kullanıyorsan (vistada çalışıyormu bilmiyorum) driver pro adlı programla sürücüyü yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 xp deniyim bi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 makine ses kartını realtek gibi goruyo ama creative olduguna eminim. nedir bu yaw driverinin de bulamıyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 realtek görüyorsa büyük ihtimal onboard ses kartı var senin makinenin. anakart marka modeli ne? sitesinden ses kartının driverını indirebilirsin. yok ayrı bi ses kartı var onboard da var onu değil kartı kullanacam nedir diyoan everest diye bi program var. lavalys.com dan indirebilirsin onu kur açtıktan sonra Aygıtlar sekmesi var ordan PCI aygıtları seç. PCI aygıt ne varsa orda yazar tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ikinci soyledigin olabilir şimdi indiriyorum programı bi deniyim onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar