Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık (On-Ear, Around-Ear)

CoolRider

Öne çıkan mesajlar

Kulak içi kulaklıklardan nefret etme aşamasına geldiğim şu günlerde bir tane kulak çevresi yada kulak üzerinde (Tam türkçe terimleri bilmiyorum.) bir kulaklık arıyorum. Uzun süreli düşündüğümden fiyatı hafif tuzlu olabilir ama belli kriterlerim var:
- Birincisi hafif olucak. Sağa sola götürmeyi planlıyorum ve genelde 3-4 saate yakın kullanıyorum her seferinde o yüzden rahtsız etmemeli.
- Portatif olmalı. Her ne kadar bilgisayar için de kullanıcak olsamda asıl amaç dışarıda kullanmak dolayısıyla katlanır olursa bir artı katlanmıyorsa boyut önemli.
- Ses kalitesi çok önemli taktığımda dizi/film/müzik atmosfere girmeliyim dışardan abuk subuk sesler duyup ses için kasmamalıyım güçlü kuvvetli olmalı gerektiğinde sağır etmeli.

Marka, model önerilerine açığım aklımda bir ürün yok şuanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Phillips den aldım kulak-dışı kulaklık.

http://www.teknosa.com/MSIB21/tsatemplates/TSAccSimpleTemplate.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7bAD0D8E83-2E9A-4F5D-90AD-FA0A791CF82B%7d&NRORIGINALURL=%2fCultures%2ftr-TR%2fProducts%2furundetay%2ehtm%3fCS_ProductID%3d110260315%26CS_Category%3d_KULAKLIK___MIKROFON890%26CS_Catalog%3d_SES_VE_GORUNTU&NRCACHEHINT=ModifyGuest&CS_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890&CS_ProductID=110260315&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

Şu yukarıdaki linktekinden.

En başta biraz baslar ağırlıklı geldi, fakat şu anda memnununm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...