CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kulak içi kulaklıklardan nefret etme aşamasına geldiğim şu günlerde bir tane kulak çevresi yada kulak üzerinde (Tam türkçe terimleri bilmiyorum.) bir kulaklık arıyorum. Uzun süreli düşündüğümden fiyatı hafif tuzlu olabilir ama belli kriterlerim var: - Birincisi hafif olucak. Sağa sola götürmeyi planlıyorum ve genelde 3-4 saate yakın kullanıyorum her seferinde o yüzden rahtsız etmemeli. - Portatif olmalı. Her ne kadar bilgisayar için de kullanıcak olsamda asıl amaç dışarıda kullanmak dolayısıyla katlanır olursa bir artı katlanmıyorsa boyut önemli. - Ses kalitesi çok önemli taktığımda dizi/film/müzik atmosfere girmeliyim dışardan abuk subuk sesler duyup ses için kasmamalıyım güçlü kuvvetli olmalı gerektiğinde sağır etmeli. Marka, model önerilerine açığım aklımda bir ürün yok şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sony MDR-A34 kullanıyorum.. hem hafiftir hem katlanabilir hem de kulak içine dışarıdan ses geçirmez.. performansı çok iyidir.. şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 amam kulak içi bunlar. Uzun sürede çok rahatsız ediyolar beni o yüzden değişik bir tarz bir kulaklık arayışına girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Phillips den aldım kulak-dışı kulaklık. http://www.teknosa.com/MSIB21/tsatemplates/TSAccSimpleTemplate.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7bAD0D8E83-2E9A-4F5D-90AD-FA0A791CF82B%7d&NRORIGINALURL=%2fCultures%2ftr-TR%2fProducts%2furundetay%2ehtm%3fCS_ProductID%3d110260315%26CS_Category%3d_KULAKLIK___MIKROFON890%26CS_Catalog%3d_SES_VE_GORUNTU&NRCACHEHINT=ModifyGuest&CS_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890&CS_ProductID=110260315&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU# Şu yukarıdaki linktekinden. En başta biraz baslar ağırlıklı geldi, fakat şu anda memnununm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Hımm fena görünmüyor rahatlığı nasıl peki. Rahatsız ediyormu uzun süreli kullanımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sennheiser güzel diyorlar ben kulak içi kulaklık alıcaktım ama estorede falan kalmamış bekleyemedim gittim sony aldım :p http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/products_headphones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar