maxrep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Bir arkadaşım bulundğum server a migrate etmek için işlemini yaptıktan sonra 1 saat bekleme süresinden sonra işlemi bitirmek isteken "FINISH" kisminda sonra kart verificationda bulunan numarasını yanlış yazdığından işlemi bitiremedi. Ve 2-3 defa hatalı girdiği için bloke oldu "72 saat bekleyin... "d gibi yazıda yazıyordu. Sonra ben bakıp karakter transfer işlemini iptal ettim. Karakterini eski serverinde tekrar oynayabiliyor. Şimdi tekrar denemi ve yapamamış: Kullandığı kart bloke mi olmuştur? 72 saat sonra işlemi yapabilir mi? Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ve ne yaptınız? Ticket mi atmalı? Bu kredi kartıyla devamlı wow accountunu subscrip yapıyormuş. başka kartı yok. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bekleyin 3 gun olmazsa atın mail bildirin durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 72 saatlik gecici blocke oluyor. daha fazla ustelemeden 72 saat bekleyeceksin sonra deneyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 önce 24 saat bloke oluyor daha sonra 72 keşke 24 te bıraksaydınız denemeyi 72 saat gecmeden başka bir kart ta denemeyin 3 gün sonunda hatta bazen daha kısa bir süre sonra acılıcktır bloke, bende cok oluo cvc kodunu hep yanlıs giriyorum bide inatla basıyorum dogru girdim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar