Dddbb Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 pff Paroxysmusta kesilcek gibi deilmişki. Crimson önlüğünden düşürmek için hangisini önerirsiniz. Mümkünse biras güçsüz olsun. ( bunların hepsi dark fatherdan güçlü galba ) Bu tavsiye ediceğiniz canavarın; nerde doğduğu, doğduğu yere nasıl girceğimiz, anahtarlarını nasıl topluycağımızı ve gücü hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Üst mesajda yazdığım gibi Lady Melisande veya Monstrous Interred Grizzlein kesmek daha kolay.Yinede df den güçlüler bunlar:)Df den güçsüz peerless yok zaten.Ama en rahat kesilebilcekler bunlar.Ayrıntılarını boş bi anımda açıklarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Monstrous Interred Grizzle kestik. 2 saat dancına girme görevini yaptık.. 3 saat anahtar için uraştık.. 1-2 saat kesmek için uraştık.. ( ne zormuş kesmek 50k canının olması yetmezmiş gibi anında öldürüveriodu hemen ) Neticede bol bol papağandan başka bi şey elde edemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Kesmesi kolay sayılır ya phy resisti düşük.Ama çıkartması çok uzun sürdüğü için çok zaman kaybettiriyo.En iyi fikir lady melisande kesmek hem çıkarması kolay hemde kesmesi seri bi şekilde turları dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Beldamda'ki peerlesstan bi tane daha kesmek istiyoruz ama bize anahtar işini yapan arkadaş günlerdir online olmuo. şimdi note düşünce bu noteyi kime teslim etcez. bu noteleri teker teker teslim edebiliomuyuz. yoksa illa 5 inide toplayıp mı vercez. bide lady melisande yi deneyelim dedik. içine girmek için gerekli olan kılıcı aldık ama içeri girdik çıktık felan kayboldu. kaybolmasını nasıl önliycez.. bide hadi kendimiz yapalım bari dedik. heartwood görevinde rock die bi şey istiodu. miningle düşen rockı kabul etmedi.. ne yapıcaz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Yukarıdaki sorularımın cevaplarını öğrenmiştim. Yani onları boş verin :) bir kaç yeni sorum olucak. 1- KR'de: - Yazı tekrarı nasıl yapılıyor? - Chat menüsü nerde? - Macro olayını pek incelemedim ama Razor'daki gibi gelişmiş Macro'lar yapılabiliyor mu? 2- 10'luk Stat Scroll kullanmıştım, sonrada 15'lik kullandım. Stat toplamı sınırım 235'ten 240 oldu ama stat gelmio, eskiden yaratık keserken hemen geliveriyordu. Ancak daha bi tane bile gelmedi. 2. kullanılan Scroll işe yaramıyor mu yoksa? 3- Bide Acc'ın Skill Cap hala 700.0. ne zaman artıcak Skill Cap? 4- Ethereal binekler ve özel boyalar (black dye, runebook dye gibi) nasıl elde ediliyor? 5- 60-70m'e satılan itemler görüyorum, bu kadar büyük paraları ticaretle-guild'le uğraşmadan elde etmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://www.uotreasures.com/ Altın için yukardaki gibi sitelerden alım yapabilirsin. Ama tabi 60-70 milyon altın baya pahalı. Skill cap account yaşın arttıkça artar. Bildiğim kadarıyla her yıl 5 puan artıyor 720 olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar