huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bir süredir Centos üzerinde IP PBX uygulamalarıyla ilgileniyorum, hobi amaçlı kafama göre takılıyorum. Aslında bu tip amele soruları için takip ettiğim 2-3 tane forum var ama ordaki elemanları zaten amele sorularımla yeterince rahatsız ettiğim için, bu bir diğer amele sorunumu paylaşmak için sizi buldum. PC'nin tekinde hem XP hem de Centos 5.1 kullanıyorum. Bir süredir gözlemlediğim üzere Centos'ta downloadlar ve web sayfalarında gezinmem aşırı derecede yavaş XP'ye göre. Terminalde wget olsun yum -y install xxx olsun 3 mb şeyi çekmem çok uzun sürüyor ve ya webte gezinirken sayfalar aşırı geç açılıyor ki yabancısı olduğum bir işletim sisteminde antin kuntin işler yapan birisi olarak hızlı açılan google'a ne kadar ihtiyaç duyduğumu tahmin edersiniz. Hattım yavaş falan diyeceğim, değil. XP'de canavar gibi hızım var. Nedendir? Selinux falan hiç kurmadım zaten, firewall şudur budur hiç birşey yok kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 anlaşılan kimse bilmio abi , şansına küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 DNS'i falan kontrol et dedi öbür forumlarda elemanlar ama ordan da bişe çıkmadı. Ağdaki DNS ayarlarında bir sorun yok, internete çıktığım DNS'leri de değiştirdim bi sürü farklı DNS denedim bişe olmadı. Neyse, yavaş mavaş google ama süper linux uzmanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. Asterisk'i çözdüm baya, 4 SIP server arasında 8 dahili abone tele konferans işini çözmeye çalışacağım bu akşam. Resmen mucizeler gerçekleştiriyorum ama bi google'ı hızlandıramadık anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar